Επίσκεψη των Δημάρχων Στυλίδας, Λοκρών και Καμμένων Βούρλων στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Γιάννη Οικονόμου

 

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στο γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Γιάννη Οικονόμου. Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτριος Παπαγιαννίδης. 

Σκοπός της συνάντησης στη οποία συμμετείχαν και οι συνάδελφοι Δήμαρχοι Λοκρών κ. Θανάσης Ζεκεντές και Καμμένων Βούρλων κ. Γιάννης Συκιώτης, ήταν η ενημέρωσή μας για την επικείμενη πρόσκληση του ΥΠΑΑΤ σχετικά με την Αγροτική Οδοποιΐα, τις βελτιώσεις των υποδομών που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και των εγγείων βελτιώσεων , πρόγραμμα το οποίο συγχρηματοδοτείται και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Ο Δήμος Στυλίδας, είναι πάντα παρόν σε κάθε πρόσκληση που αφορά στην ανάπτυξη ή τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Θα καταβάλλουμε και στην περίπτωση αυτή κάθε δυνατή προσπάθεια για να προετοιμάσουμε και να καταθέσουμε εγκαίρως τις αντίστοιχες ώριμες μελέτες προς ένταξη στο εν λόγω πρόγραμμα. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για την πρωτοβουλία και την παρουσία του και τον κ. Γενικό Γραμματέα για την ενημέρωση και τις κρίσιμες επισημάνσεις του για τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα. 

Η Δήμαρχος Στυλίδας   Βιργινία Στεργίου


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη