Συνάντηση - συνεργασία του Χρήστου Σταϊκούρα στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών

 

Συνάντηση - συνεργασία του Χρήστου Σταϊκούρα στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Φθιώτιδας - Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα:

"Η δέσμευσή μου για συστηματική επικοινωνία με τους θεσμούς της Αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Ενότητάς μας, είναι γνωστή και υλοποιείται εδώ και χρόνια.

Θεωρώ ότι τώρα πρέπει να κάνουμε, από κοινού, ένα βήμα εμβάθυνσης και διεύρυνσης της επικοινωνίας μας.

Ως εκ τούτου, εγκαινιάζουμε σειρά Συνεδριάσεων με τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια, στο πλαίσιο πιθανότατα της σύγκλισης των Δημοτικών Συμβουλίων, με τη συμμετοχή μας. 

Η συζήτηση, από πλευράς μας, θα περιλαμβάνει απολογισμό των πεπραγμένων της Κυβέρνησης – και ειδικότερα του Υπουργείου Οικονομικών – για κάθε Δήμο χωριστά, ενώ από πλευράς των Δήμων, θα περιλαμβάνει στόχους, ζητήματα και προβληματισμούς των τοπικών κοινωνιών.

Η δημόσια και συστηματική επικοινωνία όσων υπηρετούμε δημόσιους θεσμούς αποτελεί προϋπόθεση για την ειλικρινή συνεργασία μας, την πρόοδο των περιοχών και  την ευημερία των πολιτών. 

Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη συνάντηση - συνεργασία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών".


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη