Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας: «Δωρεάν, μαζικά, επαναλαμβανόμενα rapid test με ευθύνη της ΛΑΡΚΟ για εμβολιασμένους και μη εργαζόμενους».

 

Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας:

«Δωρεάν, μαζικά, επαναλαμβανόμενα rapid test με ευθύνη της ΛΑΡΚΟ για εμβολιασμένους και μη εργαζόμενους».

 

Αρ. πρ. 154                                                                             ΛΑΡΥΜΝΑ  18/11/2021


Προς:

Ειδική διαχείριση

Διεύθυνση ΣΕΛ


ΘΕΜΑ:  «Δωρεάν, μαζικά, επαναλαμβανόμενα rapid test με ευθύνη της ΛΑΡΚΟ για εμβολιασμένους και μη εργαζόμενους».

Κύριοι

Την ώρα που όλη η συζήτηση γύρω από την αντιμετώπιση της πανδημίας εστιάζεται στο αν θα γίνουν 3 τα rapid test στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, οι χώροι δουλειάς αρχίζουν και μετατρέπονται ξανά σε εστίες υπερμετάδοσης και αν δεν ληφθούν άμεσα και αποτελεσματικά  μέτρα όπως πέρσι, με ευθύνη της ειδικής διαχείρισης και Διεύθυνσης, η ΛΑΡΚΟ θα μετατραπεί σε εστία  .

 

Πατώντας πάνω στην κυβερνητική πολιτική που μετατρέπει το εμβόλιο σε « άλλοθι » για να ξεμπερδεύει με κάθε ουσιαστικό μέτρο προστασίας, από την πλευρά σας έχουν μπει στον «πάγο» ακόμα και όσα μέτρα είχατε πάρει  σε συνενώσει με τους εργαζόμενους και τα σωματεία.  (μιλάμε για τα συνεχόμενα rapid test  που κάνανε όλοι οι εργαζόμενοι και είχε απόλυτη επιτυχία).

 

Η τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και εσείς δεν αντιδράτε για να εξασφαλιστεί η υγεία των εργαζομένων, είναι η αντιμετώπιση των εμβολιασμένων εργαζομένων σαν να μην υπάρχει περίπτωση να μολυνθούν και να μεταδώσουν τον ιό και η αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων, λες και εκείνοι μεταδίδουν σκόπιμα τον ιό και τους τιμωρείτε οικονομικά σε μια περίοδο όπου στην ΛΑΡΚΟ έχουν εφαρμοστεί σκληρές μισθολογικές περικοπές.

 

Το μόνο μέτρο που εφαρμόζεται σήμερα από την πλευρά σας  είναι το υποχρεωτικό rapid test  σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους,  το κόστος του οποίου   επιβαρύνει τους ίδιους. Καμιά άλλη μέριμνα δεν υπάρχει για την αποφυγή συνωστισμού, την συχνή απολύμανση, την χορήγηση ατομικών μέτρων προστασίας, προτροπή για επαναλαμβανόμενα σε τακτικό και προγραμματισμένο χρονικό διάστημα  rapid test  σε όλο το προσωπικό.

 

Για αυτόν τον λόγο και επειδή έχουν αρχίσει να αυξάνονται τα κρούσματα πάλι στην περιοχή μας, σας εφιστούμε την προσοχή.  Σας καλούμε με ατομική σας ευθύνη να σταματήσετε τον διαχωρισμό των εργαζομένων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Να σταματήσετε την οικονομική τιμωρία των ανεμβολίαστων. Πάρτε μέτρα, έχετε την δυνατότητα, ψυχορραγούν οικονομικά και δεν είναι αρνητές, είναι φοβισμένοι με ευθύνη της κυβέρνηση, του τρόπου που χειρίστηκε όλο το ζήτημα τη πανδημίας. Σας καλούμε να πάρετε μέτρα και να  αρχίσουν πάλι επαναλαμβανόμενα,  σε τακτικό και προγραμματισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν  rapid test  σε όλο το προσωπικό.

 

Παρακαλούμε να ορίσετε άμεσα ημερομηνία τόπο και ώρα συνάντησης για να αναπτύξουμε τις προτάσεις μας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη