Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στύλιος στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος

 
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος.

          Τον κ. Υφυπουργό συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας.

          Τον κ. Στύλιο και τον κ. Μπαγινέτα καλωσόρισε εγκαρδίως ο Σεβασμιώτατος και για αρκετή ώρα είχαν μία ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία με επίκεντρο την γη, η οποία «μας χαρίζει τα αγαθά της ζωής, μας χαρίζει την δυνατότητα να αναπτύξουμε την προσωπικότητά μας με όλες τις μορφές της, αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς και για την πνευματική θεώρηση των πραγμάτων και για την γεωργική και κτηνοτροφική ή οποιαδήποτε άλλη. Βρήκαμε κοινά σημεία επαφής ανάπτυξης κοινών δράσεων που επίκεντρο θα έχουν τον πάσχοντα και αναγκεμένο άνθρωπο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Συμεών.

          Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών επίσης με την ευκαιρία της επισκέψεώς τους στην Μητρόπολη Φθιώτιδος, ευχαρίστησε τόσο τον  κ. Υφυπουργό όσο και τον κ. Γενικό, οι οποίοι έμπρακτα και ενεργά συμπαρίστανται στο Φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως.

          Μετά την επίσκεψη τόσο ο κ. Υφυπουργός, όσο και ο Γενικός Γραμματέας σε δηλώσεις τους στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος υπογράμμισαν:

          «Είναι μεγάλη μου τιμή που επισκέφθηκα σήμερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών. Κέντρο της συζήτησής μας ήταν η γη, η ευλογημένη γη και θέλουμε πραγματικά την βοήθεια, της Εκκλησίας και του Σεβασμιωτάτου να αντιληφθεί ο κόσμος την στροφή που κάνουμε, κινούμενοι με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον. Να λάβουμε το μήνυμα που εκπέμπει η φύση με τα ακραία και επαναλαμβανόμενα καιρικά φαινόμενα, ιδιαίτερα τον χειμώνα.

Ευχαριστώ τον Σεβασμιώτατο για ακόμη μία φορά για αυτή την συζήτηση και τις σκέψεις, τις οποίες κατέθεσε και ζητούμε την ευχή του».

Ο κ. Μπαγινέτας ακολούθως σε δήλωση του υπογράμμισε:

          «Μεγάλη τιμή και χαρά που βρισκόμαστε και πάλι στον Μητροπολίτη μας. Ακούσαμε προτάσεις ενδιαφέρουσες και είδαμε το πραγματικό του ενδιαφέρον για τον αγροτικό κλάδο. Μια κοινή συνεργασία με την Μητρόπολη ξεκινά και θα φέρει καρπούς και για την Μητρόπολη και για τον τόπο μας».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη