Χρήστος Σταϊκούρας: Απόφαση παραχώρησης δωρεάν έκτασης στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

 «Ένα σημαντικό βήμα και βασικό προαπαιτούμενο για την ανέγερση πτέρυγας ακτινοθεραπείας, χημειοθεραπείας, αμφιθεάτρου και επιστημονικής βιβλιοθήκης στο κτηριακό συγκρότημα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας ολοκληρώθηκε»

 


Τα Υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, υπέγραψαν σήμερα Απόφαση, σύμφωνα με την οποία το Δημόσιο παραχωρεί δωρεάν έκταση εμβαδού 5.953,09 τ.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με σκοπό την υλοποίηση του έργου της ανέγερσης πτέρυγας ακτινοθεραπείας, χημειοθεραπείας, αμφιθεάτρου και επιστημονικής βιβλιοθήκης στο κτηριακό συγκρότημα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Αυτή η Απόφαση είναι πολύ σημαντική και απολύτως αναγκαία, προκειμένου το εξαιρετικά σημαντικό έργο για τη Λαμία, τη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα, να προχωρήσει, με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς.

Η παραχώρηση τελεί υπό τον όρο της πραγματοποίησης του σκοπού εντός πενταετίας, η μη τήρηση του οποίου συνεπάγεται την αυτοδίκαιη ανάκληση της παραχώρησης και της επάνοδο της κυριότητας του ακινήτου στο Δημόσιο.

Τα Υπουργεία Οικονομικών και Υγείας εξακολουθούμε να εργαζόμαστε μεθοδικά, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ και τη Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Με ισχυρή πολιτική βούληση και μεθοδικότητα, αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια που ανακύπτουν και διασφαλίζουμε τις αναγκαίες συνθήκες για να προχωρήσει ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση του έργου.

Η Κυβέρνηση κινείται θεσμικά, αξιόπιστα και με συνέπεια, στην κατεύθυνση βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, ειδικά στο κρίσιμο πεδίο της δημόσιας Υγείας.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη