Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του δήμου Στυλίδας

 

Με την συμμετοχή του συνόλου των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και με την παρουσία  των αιρετών, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του  δήμου Στυλίδας, σήμερα στις 13:00 μμ στην αίθουσα του ΟΣΚ.  


Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αἰδεσ. Πρεσβ. Απόστολος Κουτσοκέρας και κατόπιν ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Αποστόλου Ιωάννης  απεύθυνε  σύντομο χαιρετισμό  όπου εξήρε  τις προσπάθειες  του προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του  Δήμου, ενώ συνάμα τους παρότρυνε να συνεχίσουν , με την ιδία ένταση ,να προσφέρουν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους.


Τέλος ο κ.Αποστόλου τόνισε ότι :


¨ Για εμάς, ως  νέα δημοτική αρχή, ισχύει το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, χωρίς αποκλεισμούς και τακτικές του χθες, χωρίς ιδιοτέλειες και κρυμμένα συμφέροντα. Είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα και μαζί τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε στην ανασυγκρότηση των υπηρεσιών μας με στόχο το όφελος των δημοτών μας αλλά και της καθημερινότητας στην εργασία όλων μας. Σας ευχαριστώ για την σημερινή σας παρουσία και Εύχομαι τόσο σε εσάς όσο και στις οικογένειές σας , υγεία και όμορφες προσωπικές στιγμές¨.


 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη