Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Δομοκού κ. Νίκος Καλημέρης, για το θέμα της κατάχρησης τελών ύδρευσης

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού κ. Νίκος Καλημέρης, για το θέμα παλαιών τελών ύδρευσης, που φέρεται να έχει καταχραστεί τότε εργαζόμενος Δημοτικός Υπάλληλος 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δομοκού κ. Νίκος Καλημέρης στο ραδιόφωνο του FM1 της Λαμίας, για το θέμα των παλαιών τελών ύδρευσης του Καποδιστριακού Δήμου Δομοκού, που φέρεται να έχει καταχραστεί τότε εργαζόμενος Δημοτικός Υπάλληλος, με αφορμή τη σημερινή δίκη του συγκεκριμένου υπαλλήλου στα Δικαστήρια της Λαμίας. 
Η δίκη του πρώην υπαλλήλου του Δήμου Δομοκού που κατηγορείται ότι επί ημερών Δημήτρη Τσόγκα παρακρατούσε μέρος των χρημάτων που του κατέθεταν οι δημότες για την πληρωμή των τελών ύδρευσης, αναβλήθηκε σήμερα για τον προσεχή Φεβρουάριο στα δικαστήρια της Λαμίας. Όπως ανέφερε στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Καλημέρης υπήρξε μια εποχή που πραγματικά στον Δήμο Δομοκού πολλά πράγματα υπολειτουργούσαν. 
Τώρα όμως καλούνται δημότες που είχαν καταβάλει τα τέλη αλλά δεν κρατούσαν αποδεικτικά στοιχεία να τα ξαναπληρώσουν, αυτή τη φορά στην εφορία. Η ασυνέπεια όμως του υπαλλήλου που του στοίχισε άλλωστε και την θέση του αφού εδώ και δύο χρόνια έχει τεθεί σε αργία δεν πρέπει όπως σχολίασε ο κος Καλημέρης να είναι αφορμή να αποφύγουν να πληρώσουν τα χρέη τους και οι κατά πάγια τακτική κακοπληρωτές. Το Δ.Σ. αποφάσισε όσοι αποδεικνύουν την εξόφληση να διαγράφονται τα χρέη τους και όσοι δεν έχουν αποδείξεις να πληρώσουν. Δυστυχώς κάποιοι πολλοί λίγοι ευτυχώς που δεν κράτησαν την απόδειξη θα ξαναπληρώσουν. 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη