ΛΑ.Ο.Σ.: ...Ποια ιστορία και ποια αλήθεια «σύντροφε» γραμματέα ;

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 
Εκτός αυτής του Σεβ. Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου, ο οποίος με περισσή χριστιανική αγάπη με πολύ επιείκεια και με υπερβάλλουσα ανεκτικότητα αναφέρθηκε στην υπερφίαλη , αλαζονική και αντιδημοκρατική στάση, των αριστερο – κομμουνιστών. που τήρησαν στον εορτασμό της επετείου της απελευθερώσεως της Λαμίας από τους Γερμανούς , καμία άλλη άποψη , πλην των αριστερών , δεν φιλοξενήθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ .

Δυστυχώς ο φόβος της αριστεράς λογοκρισίας στα ΜΜΕ είναι ολοφάνερο ότι κυριαρχεί ! Ακόμη και σήμερα 21ο αιώνα !  

Και ο γραμματέας του ΚΚΕ μας είπε ότι δεν ξέρουμε ιστορία και ότι εμείς και τα παιδιά μας πρέπει να διδαχθούμε ιστορία ! Και αυτό το ακούσαμε και το διαβάσαμε πολλές φορές (!) σε όλα τα ΜΜΕ (!).

Αλλά ποια ιστορία και ποια αλήθεια «σύντροφε» γραμματέα ;

Αυτή ( απόφαση ΚΕ του ΚΚΕ  12.06.45 ) που λέει ότι ο Βελουχιώτης είχε ύποπτη και τυχοδιωκτική δράση και τον αποκαλούσε «μιζέρια», ή προδότη, ή δηλωσία ή αυτή που λέει ότι ήταν ο ήρωας  αρχικαπετάνιος  του ΕΛΑΣ ; Αυτή που λέει ( Ριζοσπάστης ) ότι ο Ζαχαριάδης είναι "ο ήρωας αρχηγός του ΚΚΕ " ή αυτή ( 6η πλατειά ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ) που τον καθαίρεσε κατηγορώντας τον σαν τον "κακό δαίμονα του κινήματος" "φωνή του εχθρού" "εχθρό του κόμματος και του λαού" Αυτή που λέει ότι ο Κορδάτος ήταν "σωβινιστής"  και "υμνητής της Ελληνικής μπουρζουαζίας" ή αυτή που λέει ότι ο Σιάντος ήταν "πράκτορας της ασφάλειας" "προδότης" και "προβοκάτορας" ;

Δύσκολα τα πράγματα «σύντροφοι» γιατί η ιστορία που διδάσκει το ΚΚΕ άλλαζε κάθε φορά που άλλαζε η ηγεσία του Κ.Κ. Σοβιετικής Ένωσης και  του ΚΚΕ και δύσκολη και  η πραγματικά δημοκρατική ενημέρωση γιατί σήμερα δυστυχώς ο ..... "ελεύθερος τύπος" υπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.      

                                       

                                                                                                         Θ. Τουσιαδης

                                                                                                 Υπεύθυνος Περιφέρειας

                                                                                       Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη