Δεκαεπτά άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα και συγκεκριμένα:
Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
Συνελήφθη δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα, ημεδαπός στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και ημεδαπή στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα και ειδικότερα, δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, αλλοδαπός στη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θηβών, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Μακρακώμης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, καθώς και ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επιπλέον, ο αλλοδαπός στην περιοχή της Μακρακώμης κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατηγορούμενος για ψευδής ανωμοτί κατάθεση.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Τέλος, συνελήφθη αλλοδαπός στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη