Ολυμπιακός Λαμίας - ΑΕ Ιστιαίας 2-1

Την ήττα γνώρισε η ΑΕ Ιστιαίας μέσα στην Ροδίτσα από τον Ολυμπιακό Λαμίας με 2-1, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο, έχασαν πέναλτι, που απόκρουσε ο Μπιμπάϊ και εκμεταλεύτηκαν την αριθμιτική τους υπεροχή από την έναρξη του 2ου μέρους και στο 72' πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η Ιστιαία δεν κατάφερε σήμερα να πάρει τον ένα βαθμό που χρειαζόταν τον οποίο θα διεκδικήσει την επόμενη Κυριακή μέσα στην Θήβα η οποία θα είναι αδιάφορη βαθμολογικά.
Στο 12' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Κουτρομάνος εκτέλεσε το φάουλ, πρώτη κεφαλιά από τον Καλαμάτα, δεύτερη από το Χαλαστάνη και 1-0 για τον Ολυμπιακό Λαμίας.
Στο 17' Πέναλτι για την Ιστιαία σε ανατροπή του Αργύρη Στεργίου από το Δημήτρη Λέντα. Ο Χρήστος Ανέστης το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1 για τους πρωταθλητές Εύβοιας.
Στο 31' Σέντρα του Καρκασίνα για την Ιστιαία, κεφαλιά του Αργύρη Στεργίου, η μπάλα άουτ.
37' Ο Χριστοδούλου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Μπιμπάι απέκρουσε, στη συνέχεια ο Νίκος Λέντας προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, όμως ο Τόουρφε τον πρόλαβε, με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι σε αυτή τη φάση.
47' Με 10 παίκτες η ΑΕ Ιστιαίας. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τόουρφε για μαρκάρισμα στον Καλαμάτα.

62' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό Λαμίας σε χέρι του Χρήστου Ανέστη. Ο Χαλαστάνης το εκτέλεσε, όμως ο Μπιμπάι μπλόκαρε και στην επαναφορά ο Καυκιάς σούταρε, με το γκολκίπερ της Ιστιαίας να μπλοκάρει.
71' Τετ α τετ ο Αντωνίου, σούταρε, με το Μπιμπάι να μπλοκάρει.
Στο 72' Ο Καλαμάτας μπήκε στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 2-1 για τον Ολυμπιακό Λαμίας.
79' Με 9 παίκτες η Ιστιαία. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Βασιλείου για μαρκάρισμα στο Νίκο Λέντα.
91' Με 10 ο Ολυμπιακός Λαμίας. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Χριστοδούλου για διαμαρτυρία.
Ολυμιακός Λαμίας (Σπύρος Λέντας):
Δελούκας, Σιώτης (84’ Πρέμτσης), Στυλιανός, Δ. Λέντας, Καλαμάτας, Αντωνίου (78’ Ζήσιμος), Καυκιάς (92’ Χρ.Μπουσάι), Κουτρομάνος, Χαλαστάνης, Ν. Λέντας, Χριστοδούλου.
 ΑΕ Ιστιαίας (Θανάσης Γουρνάς):
Μ. Μπιμπάι, Καλλίτσης, Βασιλείου, Τόουρφε, Πανάκης, Ηλ. Στεργίου, Αργ. Στεργίου, Ηλιόπουλος, Ν. Γοργομάτης (80’ Μακρής), Χρ. Ανέστης (66’ Β. Ανέστης), Καρκασίνας (50’ Μερκούρι).

Τα αποτελέσματα:
OΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ – ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 2-1
ΑΙΟΛΟΣ – ΘΗΒΑ 2-5
Η βαθμολογία:
ΘΗΒΑ 13
ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ  9
ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ  7
ΑΙΟΛΟΣ  0
Η επόμενη αγωνιστική (5/6, 17:00):
ΑΙΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ
ΘΗΒΑ – ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ





 http://eviagoal.blogspot.gr/2016/05/2-1_29.html
Φωτό:  http://istiaiapress.blogspot.gr/2016/05/2-1.html

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη