Η Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων στις εργολαβίες της ΛΑΡΚΟ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων στις εργολαβίες της ΛΑΡΚΟ που αγωνίζονται με 48ωρη απεργία στις 10 και 11 Γενάρη 2017 απαιτώντας τη κατάργηση του δουλεμπορίου των εργολαβιών με την ταυτόχρονη ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ίδια την ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου.
Θα πρέπει ο κλάδος μας στο Μέταλλο, αλλά και άλλοι κλάδοι εργαζομένων, κυρίως εκεί που εφαρμόζεται καθεστώς εργολαβιών, ΔΠΥ, ελαστικές μορφές εργασίας και άλλες, να δείξουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους γιατί η νίκη μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα, να ανοίξει δρόμους για ανάλογους αγώνες σε όλους τους χώρους δουλειάς που επικρατεί παρόμοια σύγχρονη σκλαβιά.
Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Γενάρη 2017 στις 12 το μεσημέρι στη πύλη του εργοστασίου στη Λάρυμνα.

Με θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. της Ο.Μ.Ε.


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τμήμα : Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε)                                                
Τμήμα :  Διεθνούς Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων     (Δ.Ο.Μ)                    
Διάγραμμα ροής: Εναλλακτική διεργασία: ΤΗΛ/FAX : (210 ) 52 25 266 Email : ome.athens@gmail.com ΓΡΑΦΕΙΑ : ΑΘ. Εξαριών (πρώην Λέκκα)  3-5   Τ.Κ . 10563 ,    Αθήνα

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη