ΛΑ.Ο.Σ.: Όχι πρόσφυγες και μετανάστες στη Στυλίδα

 ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ: ΟΧΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΚΑΙ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ

Πολύ μεγάλη η αντίδραση της κοινωνίας της Στυλίδας στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών ( “μεταναστών” ή “προσφύγων” ή όπως αλλιώς τους βαφτίζουν) σε hot spot στον Καραβόμυλο ή ( άκουσον ! άκουσον ! ) σε διαμερίσματα ή ξενοδοχεία της περιοχής !!!....

Από τους εκατοντάδες Στυλιδιώτες που συγκεντρώθηκαν στο κτίριο του ΟΣΚ οι μόνοι που υποστήριζαν την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην περιοχή του δήμου ήταν οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ , ο Δήμαρχος κ. Απ. Γκλέτσος και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Τελικά αποφασίστηκε (;) να γίνει δημοψήφισμα στον Δήμο για να αποφασίσουν οι δημότες . Όμως το ερώτημα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο : Να εγκατασταθούν “μετανάστες” ή “πρόσφυγες” στο Δήμο Στυλίδος ; Ναι ή όχι ; Το ερώτημα δεν θα πρέπει να είναι αν οι Συλιδιώτες θέλουν ή δεν θέλουν στο Δήμο τους hot spot γιατί τότε αν οι Στυλιδιώτες ψηφίσουν (που σίγουρα θα ψηφίσουν) όχι , οι παμπόνηροι και ύπουλοι νεοταξίτες , παγκοσμιοποιήτες με τα εδώ όργανά τους θα πουν : Πολύ ωραία δεν θέλετε hot spot ; θα τους σκορπίσουμε στον αστικό ιστό του Δήμου σε σπίτια και σε ξενοδοχεία !!!!..... Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει και άλλη φορά το όχι δημοψηφίσματος ναι...... γιατί να μην το ξανακάνει ;

Η προσπάθεια της κυβερνήσεως δεν θα πρέπει να είναι να βρει χώρους και τρόπους για την μόνιμη εγκατάσταση των όποιων λαθρομεταναστών στην χώρα μας , αλλά θα πρέπει να είναι η επιστροφή όλων των λαθρομεταναστών στην Τουρκία από όπου παράνομα ήλθαν στην Ελλάδα ή στις πατρίδες τους ή η προώθηση τους σε άλλες χώρες της Ευρώπης που αυτοί θέλουν να παν. Προς αυτήν την κατεύθυνση γίνεται κάποια προσπάθεια ; Και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να πιέζει την κυβέρνηση η Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι να την βοηθάει στον εποικισμό της Ελλάδας από αλλοδαπούς.
Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη