Συγχαρητήρια επιστολή του Βουλευτή Φθιώτιδας Ιωάννη Σαρακιώτη προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας

«Συγχαρητήρια επιστολή του Βουλευτή Φθιώτιδας Ιωάννη Σαρακιώτη προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας»
Επί τη ευκαιρία της ανόδου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας στη Super League, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Ιωάννης Σαρακιώτης απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964:

Επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα και οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς επιβραβεύτηκαν. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στο προπονητικό επιτελείο και στη διοίκηση της ομάδας για την ιστορική επιτυχία της ανόδου στην κορυφαία εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.
Εύχομαι η επιτυχία σας να αποτελέσει εφαλτήριο ενασχόλησης των νέων ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών με τον αθλητισμό και να είναι το παράδειγμα για την περαιτέρω καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητριών και των αθλητών της Φθιώτιδας.
Στη Super League, «ήρθαμε για να μείνουμε». Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα το επιτύχει η ομάδα της πόλης μας και η επιτυχία της ανόδου είναι μόνο η αρχή ενός εξαιρετικά ελπιδοφόρου μέλλοντος.

Με θερμές ευχές για μια επιτυχημένη πορεία,
Γιάννης Σαρακιώτης

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη