Οι «2οι Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού» ταξιδεύουν στη Σμύρνη


Οι  «2οι Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού» ταξιδεύουν στη Σμύρνη (Πέμπτη, 07/09/2017)
 
Η Πανελλήνια Ένωση Εκκοκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος σε συνεργασία με το Izmir Commodity Exchange διοργανώνουν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017  στη Σμύρνη της Τουρκίας εκδήλωση με θέμα: 2οι «Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού». 

Η εκδήλωση, που υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016 στη Θεσσαλονίκη από την ΠΕΕΕΒ, έχει ως στόχο την προβολή του βαμβακιού ως την κυριότερη γεωργική καλλιέργεια για τους παραγωγούς, προσφέροντας υψηλό εισόδημα και ταυτόχρονα υψηλή προστιθεμένη αξία που διαχέεται και ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες όπου παράγεται.

Ομιλητές από την Αίγυπτο, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία θα αναλύσουν την τρέχουσα κατάσταση στον τομέα του βαμβακιού στις χώρες της Μεσογείου αλλά και τις πρόσφατες τάσεις στο βαμβάκι και στην κλωστοϋφαντουργία τονίζοντας την αναγκαιότητα της καλλιέργειας του βαμβακιού.

Στη εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι εκκοκκιστικών επιχειρήσεων, forwarders, μεσίτες, κλωστοϋφαντουργοί αλλά και εκπρόσωποι φορέων που σχετίζονται με όλους τους κλάδους της βαμβακοκαλλιέργειας.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν να εξαχθούν αξιόλογα συμπεράσματα για το μέλλον του βαμβακιού και την ανάδειξή του ως ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα καλλιέργειας.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά, αγγλικά και τουρκικά.

Χορηγοί εκδήλωσης:
ΑΥΓΗ ΕΠΕ
ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε.
Γ & Π ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ Α.Ε.
ΕΚΚΟΚ. ΒΑΜΒΑΚ. ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ Α.Ε.
ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Α.Ε.
ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ Α.Ε.
ΕΚΡΟΕΛ Α.Ε.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ
ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΓΙΑ ΑΒΕΕ
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ - ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΒΕΕ

Α.Π. 45/06-09-2017
Πληροφορίες: τηλ. 2410555507, info@hca.org.gr 
Share on Google Plus

About Lamia Times

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *