Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Λαμία για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν (4) ημεδαποί στη Λαμία, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν συνολικά (367,8) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό και (4) κινητά τηλέφωνα
Συνελήφθησαν, προχθές (17-10-2017) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 24, 22, 19 & 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε οικία στην ανωτέρω περιοχή, από τον ένα εκ των 24χρονων συλληφθέντων, αυτή τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση.
Ο 24χρονος λίγες ώρες αργότερα, εξήλθε από την οικία και κινούμενος πεζός, συνάντησε τον 22χρονο, με σκοπό την πώληση ναρκωτικής ουσίας, έναντι χρηματικού αντιτίμου, με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή τους από τους αστυνομικούς.
Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 22χρονου, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (5,4) γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 24χρονου, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε στην οικία, εντός της οποίας εντοπίστηκαν ο έτερος 24χρονος, ιδιοκτήτης της οικίας, και ο 19χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο σε σακίδιο, το οποίο ο 19χρονος απέρριψε στον ακάλυπτο χώρο αυτής, όσο και στο εσωτερικό της,
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (362,4) γραμμαρίων, καθώς και
  • (2) τρίφτες κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη