Εξιχνιάσθηκαν 13 κλοπές – διαρρήξεις από οικίες και οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Θήβας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκαν συνολικά δεκατρείς (13) κλοπές – διαρρήξεις από οικίες και οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Θήβας.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 20 & 26 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε οι δράστες, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013, αλλά και το τρίμηνο από Μάιο έως και Ιούλιο του 2017, ενέχονται σε έντεκα (11) κλοπές από οικίες και δύο (2) κλοπές από οχήματα.
Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης τους, επέλεγαν κυρίως ισόγειες κατοικίες, παραβιάζοντας είτε τα παράθυρα αυτών, είτε δευτερεύουσες εισόδους, ενώ η λεία τους περιλαμβάνει κυρίως χρήματα, κοσμήματα, και ηλεκτρονικές συσκευές.
Σημειώνεται ότι ο 20χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη