«Τι άκουσα, Τι δεν άκουσα, Τι δεν έγινε για το Πανεπιστήμιο», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Τι άκουσα, Τι δεν άκουσα
Τι δεν έγινε για το Πανεπιστήμιο
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Στη σύσκεψη της 27/2/2018 της Π.Ε.Δ. διευρυμένης για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, διένειμα την από Σεπτ. 2010 μ.Χ. ΕΙΣΗΓΗΣΗ Φορέων για την Ανασύσταση-ΕΞΕΛΙΞΗ του Πανεπιστημίου πριν καταργηθεί το 2013 μ.Χ. Προ έναρξης σύσκεψης ο κ. Πρόεδρος μου γνωστοποίησε ότι  «ουδείς έτερος» πλην «ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ-συσκεπτομένων» είχε δικαίωμα ούτε καν διευκρινιστική ερώτηση για όσα ακούσει ή δεν ακούσει. Το σεβάστηκα. Ανάγκη όμως γραπτά και επιπλέον αναλυτικά με επιπλέον κόστος μου να κατατεθούν τα παρακάτω, ως Πολίτης που είχα αυτοβούλως προσέλθει.
ΔΕΝ άκουσα: α) Ότι υπάρχει η ΡΙΖΑ του «πρώην» Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας στην ΕΔΡΑ Περιφέρειας, ΛΑΜΙΑ: το Τμήμα Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοιατρική στη Σχολή Θετικών Επιστημών, ως παράρτημα Βόλου-Θεσσαλίας. Που σημαίνει ΔΕΝ ξεκινάς από … «μηδενική βάση» δηλαδή ΔΕΝ το καταργείς ΚΑΙ αυτό αλλά ΛΕΣ τι ΘΑ γίνει πώς εντάσσεται σε «διεκδίκηση εξέλιξης». Αυτονόητο είναι αλλά και πολλά άλλα που ελέχθησαν αυτονόητα ήταν. Ήταν επίτευγμα ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ και ΕΙΝΑΙ ακόμα και τώρα στην Ελλάδα. Επομένως ΥΠΑΡΧΕΙ ήδη και από ΙΔΡΥΣΕΩΣ Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ Τμήμα στο καταργηθέν Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας. Αλλά: η … «καινοτομία» μόνη της δεν ήταν αρκετή, επομένως όποιος προτείνει τώρα «καινοτομίες» ΠΡΕΠΕΙ να έχει υπόψη το … ΜΕΤΑ … να έχει υπόψη του την υλοποίηση, ΠΟΤΕ και ΠΩΣ αλλοιώς «όποιος θέλει όσα και οτιδήποτε θέλει …. προτείνει» από τώρα και μετά χρόνια … βλέπουμε… τί ΘΑ έχει τότε απομείνει από … προτάσεις… β) ΜΕΛΕΤΗ για την ΙΔΡΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας ΥΠΗΡΧΕ και μάλιστα όχι από … «έναν» αλλά από τους πλέον ειδικούς ως σύνολο - ομάδα ερευνητών – μελετητών: Από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ Περιφερειακής Ανάπτυξης με επικεφαλής τον διεθνώς αναγνωρισμένο Καθηγητή κ. Ν.Κόνσολα και υπήρξε ΠΡΙΝ ιδρυθεί Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, που καταργήθηκε. Δηλαδή: η … «Μελέτη» δεν αρκεί. Αλλά ΔΕΝ μπορεί να μην την λαμβάνεις υπόψη όταν «φτιάχνεις»… μια άλλη από … έναν Καθηγητή που επιλέγει μετά … άλλους … Και δεν πρέπει να έχει αντιφάσεις δηλαδή: από τη μια να υμνείς τα … Κέντρα Έρευνας που ΘΑ δημιουργήσεις αλλά ταυτόχρονα να αγνοείς ή να μη λαμβάνεις υπόψη σου τις ΜΕΛΕΤΕΣ τέτοιων Κέντρων-Ινστιτούτων όπως αυτή του Ινστιτούτου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Ανάπτυξης αν μάλιστα προτείνεις ΚΑΙ Τμήμα «Οικονομίας» Περιφερειακής Ανάπτυξης, αγνοώντας ήδη Μελέτη Ινστιτούτου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Ανάπτυξης. Εξηγητέον ΓΙΑΤΙ σε Κέντρα Μελετών – Ερευνών δεν ανατέθηκε τέτοια ΜΕΛΕΤΗ.
Όταν θέλεις «μελέτες-εισηγήσεις» για να ΠΕΙΣΕΙΣ το Υπουργείο να τις ακολουθήσει, ΔΕΝ μπορείς να αγνοείς ούτε να μην αξιοποιείς το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ότι το Υπουργείο ΠΑΙΔΕΙΑΣ είχε κάνει ΔΕΚΤΗ Εισήγηση για ΙΔΡΥΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Ελληνικού Πολιτισμού με Εισήγηση ΚΑΙ σύνδεσης: α) με μεταπτυχιακό τμήμα της Σχολής στους Δελφούς και μάλιστα και «Ευρωπαϊκών Σπουδών», β) με συνεργασία Σπουδών Πολιτισμών Μεσογείου, που σημαίνει: Ενίσχυση ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ θέσης μας ως αποτέλεσμα πράγματι με ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ δια της ΠΑΙΔΕΙΑΣ σε συνεργασία με το Κέντρο Κλασσικών Σπουδών του Harvard στο Ναύπλιο. Σε ένα Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας, που ζητάς τώρα να … ανασυστήσεις πρέπει και να αιτιολογείς ΓΙΑΤΙ εγκαταλείπεις τέτοιο επίτευγμα ΑΝ το εγκαταλείψεις ενώ είχε τον ΥΜΝΟ του Υπουργείου Παιδείας βάσει Νόμου περί Ανώτατης Παιδείας με 225 βουλευτές! Ενώ σήμερα ο … Νόμος θα είναι μόνο των … 153 Βουλευτών και ΘΑ (ΑΝ) σε υποχρεώνει  σε χειρότερη υποβαθμισμένη θέση. ΑΥΤΟ το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ίδρυσης καινοτόμου ΣΧΟΛΗΣ τεσσάρων (4) τμημάτων ήταν ΜΟΝΟ προσπαθειών – εισηγήσεων ΠΟΛΙΤΩΝ  - ΦΟΡΕΩΝ για υλοποίηση χωρίς χορηγία τους καμμιάς από εκπροσώπους αλλά με έξοδα πολιτών όταν: οι «αξιωματούχοι» ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ ιδίως ΜΕΤΑ την αποδοχή από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ στο στάδιο εφαρμογής της ΑΠΟΔΟΧΗΣ Σχολής ΓΙΑ Ανασύσταση-Εξέλιξη του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος ΠΡΙΝ καταργηθεί.
Επίτευγμα: Επίτιμος Διδάκτωρ: ο Πατριάρχης Οικουμένης Χριστιανών, του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. Γιατί όχι να μην το επικαλείται ΟΥΔΕΙΣ για αξιοποίησή του;
Από το 2007 και διευρυμένα από 2010 μ.Χ. οι Πολίτες-Φορείς της περιοχής ΖΗΤΗΣΑΝ ακριβώς ΑΥΤΟ το ΙΔΙΟ που … χρόνια ΜΕΤΑ … ΤΩΡΑ… ζητούν οι … Τοπικοί εκπρόσωποι, δηλαδή: την ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ – ΕΞΕΛΙΞΗ του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας. Αυτό το ΙΔΙΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ τότε οι Πολίτες Φορείς για το Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας για να ΜΗΝ καταργηθεί, αλλά να ΑΝΑσυσταθεί με ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ νέες Σχολές-Τμήματα-υποδομές και ΟΛΑ όσα ΤΩΡΑ ξαναζητούν οι Εκπρόσωποί μας. Αφού όμως: «Οι ΕΝΤΟΣ αντιπροσωπευτικού συστήματος» αλλά και οι ΕΚΤΟΣ αυτού Ακαδημαϊκοί και λοιποί «αξιωματούχοι» τοπικώς  σε συμμαχία και με τους ΚΕΝΤΡΙΚΩΣ αδρανούντες είχαν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ για να αξιοποιήσουν επιτεύγματα και αιτήματα ΠΟΛΙΤΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ, που από ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ είχαν επιτύχει ΑΘΛΟ εντός ορίων ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ εντός Συντάγματος δηλαδή: την ΑΠΟΔΟΧΗ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ για Ίδρυση Καινοτόμου ΣΧΟΛΗΣ με Ανασύσταση – Εξέλιξη του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας πριν καταργηθεί. Όσοι αδράνησαν τότε, ΤΩΡΑ ΔΕΝ έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ούτε να αγνοήσουν ούτε να μηδενίσουν, από … μηδενική βάση…» ΟΛΑ όσα οι Πολίτες ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ για ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Εξέλιξη του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας που οι εκπρόσωποι  το εγκατέλειψαν και ΤΩΡΑ θέλουν να … επαναλάβουν τα ΙΔΙΑ λάθη ΤΟΥΣ ξανά μηδενίζοντας  ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ χωρίς αξιοποίησή τους για ενίσχυση προσπαθειών όλων.
Πολιτική Απόφαση: η ΙΔΡΥΣΗ ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ιδρύματος Ανώτατης Εκπαίδευσης είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ Απόφαση – ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ η Άριστη Λειτουργία του. ΑΝ σε βλάφτει την ΠΟΛΕΜΑΣ με Πολιτικές Αποφάσεις – ΠΡΑΞΕΙΣ.
Δεν άκουσα, στη σύσκεψη τη διευρυμένη της 27/2/2018, ΔΕΝ έλαβαν ΠΟΛΙΤΙΚΗ Απόφαση – ΠΡΑΞΗ οι συσκεπτόμενοι στην ΠΕΔ προς το Υπουργείο για ΑΜΕΣΗ κινητοποίηση ΟΛΩΝ μαζί, καλώντας αμέσως και όλους τους φορείς. ΛΑΘΟΣ, ήταν. Διορθωτέον επιγραμματικά: Αποστολή εγγράφου – «τελεσιγράφου» προς Υπουργείο Παιδείας – Πρωθυπουργό – Πρόεδρο Δημοκρατίας – Πρόεδρο Βουλής ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτών από τη … «χώρα των ΣΤΕΡΕΟΕλλήνων»: ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ: Άμεση άρση της ΑΔΙΚΙΑΣ εναντίον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Στερεάς Ελλάδας. Στον χάρτη ΠΑΙΔΕΙΑΣ να συμπεριληφθεί ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ εκφρασμένη ΕΠΙΣΗΜΩΣ: Η ΑΝΑΓΚΗ Ίδρυσης Περιφερειακού Πανεπιστημίου Αυτοδυνάμου – Αυτόνομου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας, ΟΠΩΣ σε ΟΛΕΣ τις Περιφέρειες. Αμέσως ΤΩΡΑ, Κήρυξη «Ειρηνικού Πολέμου» εφόσον δεν δηλωθεί ΑΜΕΣΩΣ η ΒΟΥΛΗΣΗ Υπουργείου. Σαφέστατα ως ΑΠΟΚΑΤΑΣΑΣΗ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. Η ευθύνη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ιδρύματος είναι του Υπουργείου για την Αρίστη Λειτουργία του αλλά ΚΑΙ των Τοπικών  Εξουσιών που έχουν ΧΡΕΟΣ να εξασφαλίσουν ΑΡΙΣΤΕΣ συνθήκες Λειτουργίας του αφού ΠΡΩΤΑ έχει δηλώσει την ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ η Κεντρική Εξουσία της Δημιουργίας  ΤΟΥ ως Πρώτης  ΙΔΕΑΣ – Βούλησης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ώστε να μπουν σε … ενέργεια… «τα… εργαλεία … κατασκευής του» Διότι ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗ, χωρίς αναγνώριση Αναγκαιότητας ΓΕΝΝΗΣΗΣ του, όποια άλλη «επαφή» μετέωρη μένει. Ρητά: Ανάγκη ΙΔΡΥΣΗΣ πρώτα ως Δικαίωμα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ από την Κεντρική Εξουσία, ως ΕΝΑΡΞΗ διαδικασιών για το Δίκαιο και Ωφέλιμο και εφικτό, για τα περαιτέρω καλύτερα.
Όπως ΚΑΙ στον ΧΑΡΤΗ εντός Ελλάδας που ΘΑ είναι το Γεωπονικό Αθηνών» από ΤΩΡΑ, στον Χάρτη για όλη την Ελλάδα.
ΟΛΑ τα όσα κατά τα λοιπά … άκουσα… την 27/2/2018 ΟΛΑ έχουν  από πλευράς πολιτικής ΞΑΝΑλεχθεί, αναλυθεί τεκμηριωθεί επί ΧΡΟΝΙΑ ουδέν «νεώτερο» ή … «νέο» ελέχθη – ακούστηκε εκτός για όσους δεν έχουν καθόλου ασχοληθεί. Το … νεώτερο είναι μόνον άλλες … «προτάσεις για «άλλα Τμήματα ως … μόνο … ενός…προτάσεις…» και όχι Κέντρων ή Ινστιτούτων ΜΕΛΕΤΩΝ-Ερευνών.
Επ΄ αυτού: Κρίνω ΛΑΘΟΣ όχι την επιλογή ΠΡΟΣΩΠΟΥ ως Ακαδημαϊκού αλλά τον ΤΡΟΠΟ επιλογής του ως μελετητή, διά πολιτικής αποφάσεως Τοπικών Εκπροσώπων που ενέχει έστω ψήγματα «απαξίωσης ΟΛΩΝ των λοιπών Ακαδημαϊκών της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας» ΚΑΙ με Πολιτική Απόφαση χρηματικής επιχορήγησης επιχορήγησης μελέτης ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝ πρόσκληση ΟΛΩΝ των Ακαδημαϊκών και ΕΠΙΛΟΓΗΣ από ΑΥΤΟΥΣ ισότιμα του Εκπροσώπου ΤΟΥΣ. Συστρατευμένοι από την ΑΡΧΗ Ισότιμα ΟΛΩΝ στον ίδιο ΣΚΟΠΟ. θέλουμε – ζητάμε να μην ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ τη ΣΤΕΡΕΑ από τη… Κεντρική Εξουσία … και εμείς εδώ τοπικώς να απαξιώνουμε, κατά κάποιο τρόπο, τους ΙΣΑΞΙΑ - άλλωστε ΟΛΟΥΣ-ΑΠΑΝΤΕΣ- αυτοβούλως απόντες μεν, αλλά οι εκπρόσωποί μας ΙΣΟΤΙΜΑ ας τους ΚΑΛΟΥΝ όλους προς … μελέτη και … χορηγίες τους η δωρεάν προσφορά υπηρεσιών τους για μελέτες και ενέργειες στην ιδιαίτερη Πατρίδα τους. Με μόνη επισήμανσή μου να μην είναι ΕΝΤΟΝΑ κομματικοποιημένος όποιος Ακαδημαϊκός αναλάβει την … προεδρία για την προσπάθεια «Ακαδημίας Στερεάς Ελλάδας». Και αφού μιλάμε για … καινοτομίες, η πλέον ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ πρόταση προς από τώρα κατεύθυνση ενεργειών θα ήταν αυτή που θα αξιοποιούσε αμέσως ότι η TESLA με «πίεση ΕΛΛΗΝΩΝ Ερευνητών της» συζητά να εγκαταστήσει «Silicon Valley» στην Ελλάδα. Αυτό το  «Τεχνολογικό Πάρκο» της «TESLA» θα ήταν η πιο προηγμένη, επίκαιρη, σύγχρονη καινοτόμα προσπάθεια όχι για το 2050 αλλά από τώρα και ΜΕΧΡΙ το … 2090 μ.Χ.και πέραν τούτου!!!
Ούτε το …. ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ δεν είναι Πανεπιστήμιο για την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Ελλάδα ή εκτός χάρτη Παιδείας Ελλάδας ευρίσκεται; Ή μήπως «καινοτόμα μεταρρύθμιση» δεν είναι η μεταφορά του στην Ύπαιθρο; ΟΥΔΕΙΣ σε ΟΥΔΕΜΙΑ «μελέτη» ή … πρόταση ΟΥΔΕΝ λέγει.
Αυτά από χρέος μου συμβολής κατά την κρίση μου στο καλύτερο με την αξιοποίηση ΟΛΩΝ και όχι από … «μηδενική βάση» όταν ήδη υπάρχουν ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ νομίμως εντός πολιτεύματος προς αξιοποίηση.
    Ας ληφθεί υπόψη ότι …  χρόνια ΜΕΤΑ την κατάργηση του Παν/μίου που συνεχώς φώναζαν οι πολίτες και ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ την κινητοποίηση ΦΟΡΕΩΝ για ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ, ενεργοποιήθηκαν οι αρμόδιοι εκπρόσωποι μας. Χρόνια ΑΠΟΥΣΙΑΣ αγώνων τους, χαμένα για το καλύτερο. Κάλλιο αργά…. και μπράβο έστω και καθυστερημένα. Επί 10 (ΔΕΚΑ) χρόνια ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Πανεπιστημίου τα οφέλη και η Προσφορά του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας πολλαπλά πολύτιμη, αλλά και εξακολουθεί , διότι ούτε και σήμερα, ούτε έστω η ΡΙΖΑ ΤΟΥ θα υπήρχε του ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ Τμήματος Βιοιατρικής για ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ-ΕΞΕΛΙΞΗ Περιφερειακού Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδος. Λάθος η … «μηδενική βάση» ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ πρέπει να αξιοποιούνται προς εξέλιξη κι΄όχι να μηδενίζονται προς επανάληψη λαθών και μικροπολιτικών τοπικώς και πανελληνίως, από ιδίους ή άλλους ιδίας νοοτροπίας και … τακτικής …..
Επείγει, άμεσα, η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ της Κυβέρνησης για την ΑΝΑΓΚΗ Ίδρυσης.  ΤΩΡΑ. Αλλοιώς αποδυναμώνεται η ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δύναμη Π.Ε.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ και όλων. Αλλοιώς, ψάξε βρες άκρη… τζάμπα «μελέτες» για το … 2050 μ.Χ., όταν δεν υπάρχει ούτε καν πολιτική βούληση και έστω «ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ» ως έκφραση των προεκλογικών εξαγγελιών, έστω σε «ελληνικού τύπου εκλογών» για να υπάρχει ευλόγως προς έναρξη διαδικασιών μελλοντικής υλοποίησης προτάσεων … «πολιτικών» και Ακαδημαϊκών όταν το ΜΟΝΟ «σίγουρο χρήμα» είναι για … «μελέτες μελετητών» χωρίς εξασφάλιση ούτε … «ενός ευρώ» για την … υλοποίησή τους … όποτε … γίνει ούτε καν  με … λόγια και μάλιστα… στη σημερινή συγκυρία…


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
Πρόεδρος Πρωτοβουλίας Πολιτών
για Ίδρυση και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Πανεπιστημίου
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με Έδρα τη Λαμία.


Ανοιχτή Επιστολή
ΠΡΟΣ:
κ. Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και Μέλη Συμβουλίου
κ. Πρόεδρον Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Μέλη Συμβουλίου
κ. Δήμαρχον Λαμιέων, ΕΔΡΑΣ Περιφέρειας και Μέλη Συμβουλίου
κκ. Βουλευτές
Μ.Μ.Ε. – Τύπο και
Κάθε ενδιαφερόμενο
Αξ-μοι Κύριοι,
Υποβάλω συνημμένα με τίτλον «Τι άκουσα, Τι δεν άκουσα, Τι δεν έγινε για το Πανεπιστήμιο», τις Σκέψεις μου ως Πολίτη και Προέδρου «Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Ίδρυση και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας με Έδρα τη Λαμία», μετά τη σύσκεψη, διευρυμένη, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας της 27/2/2018 όπου προσήλθα αυτοβούλως, άνευ προσκλήσεως, ως πολίτης με πολιτική ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ μου αδιαλείπτως δεκαετιών για την Ίδρυση, Λειτουργία, Ανασύσταση, ΕΞΕΛΙΞΗ του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, και επιτυχιών ΣΚΟΠΩΝ εντός ορίων ΠΟΛΙΤΗ στο Πολίτευμα μας με Σεβασμό σε θεσμούς και πιστεύω ότι ουδείς των εκπροσώπων και αξιωματούχων διορισμένων και εκλεγμένων ουδέ Ακαδημαϊκών τοπικώς και κεντρικώς, έχει δικαίωμα να αγνοήσει, μετά ΚΑΙ τα ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ που δι΄ενεργειών Πολιτών και Φορέων εντός ορίων ΡΟΛΟΥ τους νομίμως είχαν ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ πριν δι΄ αδρανειών και «τακτικών» εκπροσώπων και αξιωματούχων τοπικώς και κεντρικώς καταστραφεί, χωρίς να έχουν έγκαιρα αξιοποιηθεί για το Καλύτερο ΟΛΩΝ.

Με τιμή

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ
Πρόεδρος
«Πρωτοβουλίας πολιτών για Ίδρυση και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας με Έδρα τη Λαμία»




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη