Στην Λαμία βρέθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 ο ποδηλάτης τουκόσμου Γρηγόρης Βεροιώτης



 Στην πόλη μας βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011, ο ποδηλάτης του κόσμου Γρηγόρης Βεροιώτης, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του με το ενεργειακό του ποδήλατο και σύνθημα "Η ζωή είναι ωραία", από τις 28 Οκτωβρίου από το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης ως πρεσβευτής της Θεσσαλονίκης «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» με προορισμό 22 χώρες. Θα διανύσει με το ποδήλατο του 60.000 χιλιόμετρα, περνώντας από 22 ευρωπαϊκές χώρες, 368 δήμους,120 περιφέρειες, 2.780 Οργανισμούς και Ενώσεις Πολιτών.

Ο Γρηγόρης Βεροιώτης, λάτρης της εναλλακτικής ψυχαγωγίας και διαδραστικής δημοσιογραφίας και ενημέρωσης, βασίζεται στις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας και του internet, μέσα αμφίδρομης επικοινωνίας και συνεργασιών, όχι μόνο για εφήμερες πληροφορίες ενημέρωσης, αλλά και για ειδικές δράσεις κοινές με κίνητρο την συμμετοχή σε ολοκληρωμένα έργα κινητικότητας, εναλλακτικής επιχειρηματικότητας.

Στόχος του είναι να διαδώσει ότι η Θεσσαλονίκη είναι η «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας» για το 2014, αλλά και να μεταφέρει μήνυμα αισιοδοξίας, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λαμία, στο Δημαρχείο, τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς που του πρόσφερε ως ενθύμιο το έμβλημα της πόλης και επιστολή συμπαράστασης στην προσπάθεια του καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Κ. Μουστάκας.

Ηχητικά αρχεία:








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη