Κοτόπουλο με μπίρα


Κανείς δε θα καταλάβει πώς το έχετε μαγειρέψει!
Υλικά 1 κοτόπουλο σε κομμάτια αλάτι,πιπέρι ρίγανη καρίνο για κοτόπουλο (προαιρετικά) 1 κουτάκι 330 ml. μπίρα. Εκτέλεση Βάζουμε σε κατσαρόλα τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και το αλατοπίπερο. Αδειάζουμε το κουτάκια με την μπίρα μέσα στην κατσαρόλα, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε το φαγητό μας σε μέτρια φωτιά,μέχρι να εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά. Ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα και γυρίζουμε το κρέας μας και από την άλλη μεριά.
Συνεχίζουμε λίγο ακόμη το μαγείρεμα,μέχρι να εξατμιστούν και τα υπόλοιπα υγρά από την κατσαρόλα.Το κοτόπουλο μας είναι έτοιμο! Χωρίς καθόλου λιπαρή ουσία,πεντανόστιμο όπως ακριβώς το ψητό. Κανείς δε θα καταλάβει ότι είναι ψημένο στην κατσαρόλα. TIΡ Μπορείτε να μαγειρέψετε το φαγητό και στο φούρνο.

Σε αυτή την περίπτωση,αν θέλετε,αφήστε το κοτόπουλο ολόκληρο και γεμίστε την κοιλιά του με 150 γρ. γραβιέρα και μία ντομάτα. Κλείσετε καλά την κοιλιά με οδοντογλυφίδες.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη