Ανεύρεση ανθρώπινου σκελετού στη Στυλίδα

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας για την ανεύρεση ανθρώπινου σκελετού στη Στυλίδα Φθιώτιδας:

Χθες (28-01-2013) το μεσημέρι, βρέθηκε στη παραλία Καραβόμυλου Στυλίδας Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στην τοποθεσία «Πανόραμα», μέρος οστών που ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 14:45΄ το μεσημέρι, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, που ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από το Λιμεναρχείο Στυλίδας, μετέβησαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.

Μετά από διενέργεια αυτοψίας, οι αστυνομικοί βρήκαν, θαμμένα σε μικρό βάθος στη παραλία, ένα ανθρώπινο κρανίο και μέρος οστών που ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο.

Τα οστά περισυνελέγησαν, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Διεξάγεται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, προκειμένου να προσδιορισθεί η ταυτότητα του ανθρώπινου σκελετού και να διερευνηθούν οι συνθήκες, η χρονολογία και τα αίτια του θανάτου.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη