Λήστεψαν ηλικιωμένη στο Πλατύστομο Φθιώτιδας

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε (5) δραστών για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην οικία της στο Πλατύστομο Φθιώτιδας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε (5) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (30-01-2013) τα ξημερώματα, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στην οικία της, στο Πλατύστομο Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 01:30΄ τα ξημερώματα, οι πέντε δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο της οικίας και εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο της ηλικιωμένης, ενώ εκείνη κοιμόταν.

Στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από τον λαιμό της 79χρονης μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό και αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας αφαίρεσαν επίσης το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη