Ο Χρήστος Θηβαίος LIVE στη Χώρα την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στα Λελέικα Υπάτης


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ  LIVE
THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ, ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός παρουσιάζει  για μία μόνο παράσταση τις  καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του. Ένα χρόνο μετά επανέρχεται  στο τόπο τεχνών Χώρα για να μας θυμίσει όλα τα υπέροχα τραγούδια του.
Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας  και χαρισματικός ερμηνευτής, ο Χρήστος  Θηβαίος είναι μια ιδιαίτερη  περίπτωση καλλιτέχνη. Με αραιή αλλά πάντα προσεγμένη δισκογραφία και  μοναδική εκφραστικότητα στη σκηνή, καταφέρνει πάντα στα live του να δημιουργεί μια έντονα θεατρική ατμόσφαιρα. Οι πάντα άρτια προετοιμασμένες ζωντανές εμφανίσεις του μένουν αξέχαστες για την πολυχρωμία των συναισθημάτων, τον παλμό και το χιούμορ τους. Σε ένα τέτοιο, υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στα Λελέικα Υπάτης.

Με ιδιαίτερη έμφαση στα δύο πρώτους δίσκους με τους Συνήθεις Υπόπτους, τις Μέρες  Αδέσποτες και το Είμαι Αυτό Που  Κυνηγάω, και δίπλα στα πασίγνωστα τραγούδια του, θα παρουσιάσει και  μερικά από τα πιο προσωπικά, που  ακούγονται σπάνια στις συναυλίες. Δεν  θα λείψουν και αναφορές σε αγαπημένους Έλληνες και ξένους δημιουργούς.

info:
Παρασκευή 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Τόπος τεχνών Χώρα, Λελέικα  Υπάτης  

Ώρα 22.00

 Γενική  Είσοδος 12 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες  και κρατήσεις τραπεζιών τηλεφωνήστε στο 2231051075 ή στο 6936995142

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη