Συνελήφθη 20χρονος που έκλεψε χρυσή αλυσίδα από το λαιμό ηλικιωμένης στη Χαλκίδα

Συνελήφθη από την Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος απέσπασε χρυσή αλυσίδα από το λαιμό ηλικιωμένης γυναίκας που βάδιζε στη Χαλκίδα
Συνελήφθη, προχθές (02-02-2013) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.
Ειδικότερα προχθές το μεσημέρι, ο δράστης απέσπασε αιφνιδιαστικά από τον λαιμό 67χρονης ημεδαπής, η οποία βάδιζε πεζή στη πόλη της Χαλκίδας, μία χρυσή αλυσίδα με χρυσό σταυρό, αξίας (400) ευρώ και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από διερχόμενους πολίτες οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.
Αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 20χρονο, ενώ μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του το κόσμημα που είχε μόλις αφαιρέσει και αποδόθηκε στην 67χρονη.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Συνελήφθη 20χρονος που έκλεψε χρυσή αλυσίδα από το λαιμό ηλικιωμένης στη Χαλκίδα 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη