Συνελήφθη 31χρονος διαρρήκτης για δύο απόπειρες κλοπών σε οικίες στη Χαλκίδα

Συνελήφθη 31χρονος διαρρήκτης για δύο (2) απόπειρες κλοπών σε οικίες, σήμερα τα ξημερώματα στη Χαλκίδα
Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε συλληφθεί πριν από είκοσι περίπου ημέρες για παρόμοια αδικήματα
Συνελήφθη, σήμερα (02-02-2013) τα ξημερώματα στη Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρες κλοπών σε δύο οικίες και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 01:30΄ τα ξημερώματα ο 31χρονος, παραβιάζοντας παράθυρο, εισήλθε σε οικία, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού στη Χαλκίδα με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη ο οποίος ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, που περιπολούσαν στη περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο δράστης νωρίτερα χθες τα ξημερώματα είχε εισέλθει στην αυλή οικίας, ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού στη Χαλκίδα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι προκαλώντας φθορές στην εξωτερική περίφραξη της οικίας.
Σημειώνεται ότι ο 31χρονος την 10-01-2013 τα ξημερώματα, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας για απόπειρα κλοπής σε οικία, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού στη Χαλκίδα, μετά από πεζή καταδίωξη (σχετικό το από 11-01-2013 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη