Ο καθηγητής και πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ στην επαρχία Δομοκού επισκέφτηκε & την ΑΒΕΚ Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ


Ο ΔΗΜ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΒΕΚ Δ.ΝΟΜΙΚΟΣ
Πρίν λίγες ημέρες  ο Ακαδημαϊκός καθηγητής και πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών Δημήτρης Μπουραντάς  επισκέφτηκε την μεγάλη μονάδα επεξεργασίας βιομηχανικής   ντομάτας που βρίσκεται στην κτηματική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Παναγιάς Δομοκού. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δει από κοντά και να ενημερωθεί για την πολύ καλή   πορεία της μεγαλύτερης στην πατρίδα μας  μονάδα επεξεργασίας βιομηχανικής ντομάτας.                                                                                                                                                                   Η ενημέρωση έγινε από τον Διευθυντή του εργοστασίου οικονομολόγο κ. Θωμά Γ. Τσιαγκλάνη ο οποίος είναι γνώστης των γεωργικών προβλημάτων και διακρίνεται για το διεισδυτικό του πνεύμα  στη σύγχρονη αγορά.                                                                                        
Μετά την ενημέρωση στα τμήματα του εργοστασίου από τον κ. Τσιαγκλάνη έγινε συζήτηση για τα προβλήματα της Ελληνικής Γεωργίας  με την συμμετοχή και του πρώην Δημάρχου Ξυνιάδος Κ. Γεώργιο Τσιαγκλάνη.                                                                                                  
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι χρόνια τώρα η Γεωργία μας παρουσιάζει ελλειμματικότητα, έλλειψη επενδύσεων , χαμηλή ανταγωνιστικότητα στις ποσότητες αλλά προπαντός στην ποσότητα και στις τιμές.                                                                                                                               
«Παρά τα ουσιαστικά προβλήματα η Ελληνική Γεωργία εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό κλάδο της οικονομίας μας και το κράτος πρέπει να την αγκαλιάσει , τόνισε ο κ. Μπουραντάς. Η κοινωνία μας λοιπόν χρειάζεται ένα κράτος υπηρέτη της ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της ευημερίας, σύγχρονο και αποτελεσματικό στην παροχή υπηρεσιών. Να είναι επιτελικό, με λιτές και ευέλικτες δομές, με την ελάχιστη γραφειοκρατία και τη μέγιστη διαφάνεια και νομιμότητα, να λειτουργεί αξιοκρατικά και ακομμάτιστα. Ένα κράτος που να σέβεται τους πολίτες και τα στελέχη του και να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους. Στην περίοδο ύφεσης που διανύουμε τα προβλήματα των αγροτών συνεχώς μεγαλώνουν. Για να επιλυθούν χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική στήριξη  αλλά απαιτείται βασικά  και η συμβολή της σύγχρονης γεωργικής τεχνολογίας και όχι μόνο. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ  έχει πρόγραμμα  που το βελτιώνει κάθε φορά μετά από συναναστροφές με τους αγρότες μας  που θα μεγαλώσει το εισόδημά τους και θα αποκτήσουν το σεβασμό που τους αξίζει .»

Η αγροτική οικονομία για την “κοινωνία αξιών” είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης  της ελληνικής οικονομίας, μια εθνική σταθερή αξία.

Εμείς γνωρίζουμε καλά ότι ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΑΞΙΩΝ κ. Δημήτρης Μπουραντάς βρίσκεται κοντά στους αγρότες, δίπλα τους μέσα στην πραγματική τους αγωνία για την επόμενη μέρα που είναι γεμάτη με χίλια δυό προβλήματα επιβίωσης. Είναι ένας δικός μας άνθρωπος, ένας ηγέτης – οδηγητής, που ξέρει από όργωμα και σπορά.

Δ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ - Θ.ΤΣΙΑΓΚΛΑΝΗΣ

Ο π.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΝΙΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη