Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στη Λαμία

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας πριν από μία εβδομάδα περίπου στην οικία της στη Λαμία Φθιώτιδας

Δράστης είναι ένας 40χρονος ημεδαπός ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα για απόπειρα κλοπής σε οικία

Συνελήφθη, χθες (27-04-2013) το απόγευμα στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 40χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο δράστης εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία ιδιοκτησίας 85χρονου ημεδαπού ο οποίος εκείνη την στιγμή κοιμόταν με την επίσης ηλικιωμένη σύζυγό του, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον εγγονό του ζευγαριού ο οποίος τον ακινητοποίησε στην αυλή της οικίας και ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές.

Από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας όπου οδηγήθηκε ο δράστης, σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει πριν από έξι ημέρες ληστεία σε βάρος 89χρονης ημεδαπής στην οικία της στη Λαμία.

Συγκεκριμένα την (22-04-2013) το μεσημέρι ο 40χρονος εισήλθε στην οικία ιδιοκτησίας 89χρονης ημεδαπής και αφού την απώθησε και την κλείδωσε στο εσωτερικό αυτής κατάφερε ασκώντας σωματική βία να της αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι πριν από δέκα περίπου ημέρες ο 40χρονος δράστης είχε συλληφθεί ξανά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας κατηγορούμενος για κλοπή και δύο απόπειρες κλοπών από οικίες (σχετικό το από 20-04-2013 Δελτίο Τύπου).

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη