Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λαμίας με επικεφαλής το Βασίλη Κυριακάκη στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας‏


 Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λαμίας με επικεφαλής το βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη  στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λαμίας με επικεφαλής το βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη πραγματοποίησε την Κυριακή 19/05  επίσκεψη στο χώρο και στα περίπτερα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Κατά την επίσκεψη δόθηκε η ευκαιρία για ενημέρωση και συνομιλία με τους εκθέτες.
Διαπιστώθηκε αυξημένο ενδιαφέρον εκθετών και  πολιτών καθώς και αναβαθμισμένη παρουσία παραγωγών και αγροτικών συνεταιρισμών.
Ωστόσο η δραματική πτώση της αγοραστικής δύναμης του κόσμου λειτουργεί αποτρεπτικά για τον κόσμο να προβεί σε αγορές, ενώ τα μνημονιακά μέτρα λιτότητας, τα φορολογικά μέτρα και τα χαράτσια έχουν οδηγήσει πολλούς μικρούς εμπόρους ακόμα και σε κλείσιμο των επιχειρήσεων τους.
Σε αντίθεση με τις προσπάθειες της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης να αποδώσει επικοινωνιακά και μόνο μια εικονική πραγματικότητα «ανάπτυξης», χρειάζεται αλλαγή των μνημονιακών πολιτικών που οδηγούν σε ύφεση, ανεργία και οικονομική δυσπραγία καθώς και  μια ριζική αναδιάρθρωση της παραγωγικής διαδικασίας με στόχο την στήριξη της τοπικής παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίου.
 Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας μπορεί, με σοβαρό σχεδιασμό , να αποτελέσει εργαλείο σε αυτό τον αναγκαίο στόχο.

Λαμία 20/05
Το Γραφείο Τύπου











Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη