Μπιφτέκια σολομού

Υλικά 
500 γρ φρέσκο σολομό
Λίγο άνηθο
1 κ. σ. ξύσμα λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγη μουστάρδα
1 αυγό
½ κούπα ψίχα ψωμιού
1 σκελίδα σκόρδο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση 
Αφαιρούμε από το σολομό τα κόκαλα, τον κόβουμε σε κομμάτια και τον χτυπάμε στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός το ελαιόλαδο και τα προσθέτουμε στο λιωμένο σολομό, ανακατεύοντας, αν είναι υγρό και δεν πλάθεται προσθέτουμε παραπάνω ψίχα ψωμιού
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα και κατόπιν τηγανίζουμε τα μπιφτέκια στο τηγάνι και 3-4 λεπτά το πολύ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη