Μπιφτέκια σολομού

Υλικά 
500 γρ φρέσκο σολομό
Λίγο άνηθο
1 κ. σ. ξύσμα λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγη μουστάρδα
1 αυγό
½ κούπα ψίχα ψωμιού
1 σκελίδα σκόρδο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση 
Αφαιρούμε από το σολομό τα κόκαλα, τον κόβουμε σε κομμάτια και τον χτυπάμε στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός το ελαιόλαδο και τα προσθέτουμε στο λιωμένο σολομό, ανακατεύοντας, αν είναι υγρό και δεν πλάθεται προσθέτουμε παραπάνω ψίχα ψωμιού
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα και κατόπιν τηγανίζουμε τα μπιφτέκια στο τηγάνι και 3-4 λεπτά το πολύ.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!