Η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία
Δημοτική Κίνηση
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Η Παρέμβαση Πολιτών για η Λαμία στα οκτώ χρόνια της ύπαρξής της έχει διατηρήσει την αυτονομία της και έχει αποδείξει έμπρακτα-κυρίως με την τήρηση της υπόσχεσής μας για εναλλαγή των δημοτικών συμβούλων- ότι δεν είμαστε μια προσωπολατρική οργάνωση, και ότι όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται στις γενικές συνελεύσεις μας.
Η δημοτική μας κίνηση έχει επίσης διατρανώσει την αντίθεσή της στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που έχουν ακολουθήσει οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Ειδικά στην εποχή του Μνημονίου έχει εναντιωθεί τόσο στους μνημονιακούς νόμους που καταστρέφουν τη χώρα μας όσο και στους καλλικρατικούς νόμους που στραγγαλίζουν την τοπική Αυτοδιοίκηση, με κινηματικές δράσεις όπως αυτές ενάντια στα διόδια,, στο 5ευρω εισιτήριο στο δημόσιο νοσοκομείο, έμπρακτη συμπαράσταση σε εργαζομένους (τοπικής αυτοδιοίκησης, Αγροτικής Τράπεζας). Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να συνεργαστεί με δυνάμεις ή πολιτικά πρόσωπα που έχουν στηρίξει μνημονιακές επιλογές, πολύ δε περισσότερο όταν έχουν διατελέσει υπουργοί μνημονιακών κυβερνήσεων. Τα διάφορα εκλογικά σενάρια που κυκλοφορούν παρασάγγας απέχουν από την πραγματικότητα.
Η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στις μνημονιακές επιλογές των ακραίων νεοφιλελεύθερων κυβερνήσεων και της Τρόικα. Θα είμαστε στις επάλξεις των αγώνων για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

http://www.paremvasipolitonlamias.blogspot.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη