«Το Wrecking Ball δεν είναι μόνο το γυμνό», λέει η Miley Cyrus -Βίντεο

Αφού αποποιήθηκε το ρόλο του καλού κοριτσιού πέταξε όλα τα ρούχα της -όπως της ζήτησε ο προκλητικός φωτογράφος Terry Richardson- για τις ανάγκες του νέου της video clip της. Τι απαντά στους επικριτές της;
«Το Wrecking Ball δεν είναι μόνο το γυμνό», λέει η Miley Cyrus απευθυνόμενη στους 44 και πλέον εκατομμύρια viewers που το παρακολούθησαν μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες. Και συνεχίζει: «είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Αν κοιτάξετε προσεκτικά το πρόσωπο μου, θα καταλάβετε ότι είναι συντετριμμένο και στεναχωρημένο. Το τραγούδι είναι μια pop μπαλάντα για μια σχέση που δεν πήγε καλά. Ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί με αυτό. ‘Ολοι έχουμε νιώσει αυτό το συναίσθημα κάποια στιγμή στη ζωή μας».

Η Hannah Montana ενηλικιώθηκε. Αποποιήθηκε το ρόλο του καλού κοριτσιού που της είχε φορτώσει η Disney, πέταξε όλα τα ρούχα -όπως της ζήτησε ο προκλητικός φωτογράφος Terry Richardson -για τις ανάγκες του ολόφρεσκου video clip της, το οποίο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. 

Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος, εκείνη είναι πολύ χαρούμενη με το αισθητικό -και όχι μόνο- αποτέλεσμα και  νιώθει την ανάγκη να το υπερασπιστεί. «Αν οι άνθρωποι μπορούν να δουν πέρα από το προφανές και αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους, θα καταλάβουν ότι το video clip βγάζει κάτι ευάλωτο. Μου ήταν πολύ πιο δύσκολο να κάνω το video, από το να ηχογραφήσω το τραγούδι».

Δείτε το video clip:

protothema.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη