Ελάτε να γράψουμε την Αθήνα στο Ρεκόρ Γκίνες!

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την κοινωνική ανθρωπολόγο- Instructor Origami Μυρτώ Δημητρίου θα δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη χάρτινη κουκουβάγια του κόσμου!
Δηλώστε συμμετοχή στα εργαστήρια ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής από τον Οκτώβριο έως τον Μάρτιο στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61).
Πρόσκληση για τα σχολεία: Εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης! Τηλέφωνο συμμετοχής: 210.3422642, 6977.716780
Στις 18 Μαρτίου 2014 στο Γήπεδο Μετς θα δημιουργήσουμε την εικόνα μιας κουκουβάγιας σε 500 τ.μ. με 50.000 χάρτινα νούφαρα για το Ρεκόρ Γκίνες!

Υπό την αιγίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,του Υπουργείου Τουρισμού, με την στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής!

Χορηγοί: Ομάδα "Φαντασία", DHL Express, Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης, Otakustore
Χορηγοί επικοινωνίας: Alpha989, Alpha96,5 Θεσσαλονίκη, Αθήνα 9,84, ΙΑΝΟΣ, Περιοδικό "Κ", Lifo, Athens magazine, athensmagazine.gr, skywalker.gr, Starwalkers New Generation


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη