Βρέχει πέτρες στην Καμηλόβρυση!

Κινδύνεψε άμεσα ο συμπολίτης μας εκπαιδευτικός κ. Σπαλιώρας, που κινούνταν στον δρόμο Δομοκού - Λαμίας, καθώς επέστρεφε με το αυτοκίνητο του το μεσημέρι από σχολείο στο Νέο Μοναστήρι όπου υπηρετεί.
Λίγο έξω από την Λαμία στο ύψος της Καμηλόβρυσης το ΙΧ αυτοκίνητό του δέχτηκε επίθεση από τσιγγάνους του παρακείμενου καταυλισμού.
Το τζάμι έσπασε από τις πέτρες που έπεσαν από το πουθενά και χάρη στην ψυχραιμία του αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αφού εκείνη την ώρα η κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο ήταν αυξημένη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπως περιγράφει o ίδιος.
 Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του οδηγός , αφού μπορούσε να είχε εμπλακεί και σε τροχαίο αμέσως μετά τις πέτρες που δέχτηκε το όχημά του, θεωρεί πως πέραν της αστυνομίας που πρέπει να ελέγξει τον χώρο είναι και ευθύνη του Δήμου και προσωπικά του δημάρχου Λαμιέων για την επιλογή της θέσης δημιουργίας του οικισμού των αθιγγάνων στην Καμηλόβρυση. 
 Σύμφωνα με τον κ. Σπαλιώρα πριν τη στροφή της Καμηλόβρυσης, ROMA άρχισαν να πετούν πέτρες στο αυτοκίνητο του, προκαλώντας στον ίδιο σοκ και σημαντικές υλικές ζημιές στην περιουσία του.

 Πηγές: lamiafm1.gr, lamiastar.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη