Σερβίς και όποιος αντέξει: Με Ολυμπιακό στην πρεμιέρα η Λαμία!

Σερβίς και όποιος αντέξει: Με Ολυμπιακό στην πρεμιέρα η Λαμία
Στην 9η συμμετοχή της στη Βόλεϊ Λιγκ η Λαμία για άλλη μια φορά αναμένεται να είναι η ευχάριστη έκπληξη. Ο Ολλανδός Ολιεμαν είναι το βαρύ πυροβολικό, ενώ η ομάδα ενισχύθηκε με Ριζόπουλο, Κιόση, Εφραιμίδη και τους Αμερικανούς Πέτι, Λαβάγια. Παραμονή και γεμάτο Χαλκιοπούλειο οι στόχοι που θέτει ο Γιώργος Γιάτσης.
Με τη θετική εμπειρία και την ικανοποίηση της πρόκρισης στο final 4 του league cup, οι παίκτες του Γυμναστικού ξεκινούν το 9ο πρωτάθλημα στην ΟΠΑΠ volleyleague με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι παίκτες φαίνονται προσγειωμένοι και ανεπηρέαστοι τόσο από την επιτυχία στους αγώνες του Βραχατίου, όσο και από την απουσία του Γιορντάνοφ στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους.
Χρονικά το πρώτο σερβίς του πρωταθλήματος θα γίνει σήμερα (6 μ.μ.) στου Ρέντη μεταξύ Ολυμπιακού και Λαμίας όπου όπως και πέρυσι θα βρεθούν αντίπαλοι την 1η αγωνιστική.
Πολύ παλιά τα πρωταθλήματα Α1 Ανδρών ήταν υπόθεση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Για λίγο υπόθεση του Άρη και όλη την προηγούμενη δεκαετία υπόθεση του Ηρακλή. Τη σεζόν 2012-13 ο Ολυμπιακός έκανε το τρεμπλ και δικαίωσε τα προγνωστικά.
 Σήμερα, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά...

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη