Μαχητής Τερψιθέας – Αχιλλέας Δομοκού 2-3

Εντυπωσιακό παιχνίδι στην Τερψιθέα όπου ο τοπικός Μαχητής γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Αχιλλέα Δομοκού.

Σπουδαία νίκη πήρε ο Αχιλλέας Δομοκού που πέρασε νικηφόρα 3-2 από την έδρα του Μαχητή Τερψιθέας. Ο Ζαχαράκης ήταν από τους πρωταγωνιστές των νικητών ανοίγοντας το σκορ στο 14’.

Η ισοφάριση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 37’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυριάκου. Στο 41’ όμως, ξανά ο Ζαχαράκης ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Στο 84’ ο Μαλάκος με σουτ έκανε το 2-2 για να αποβληθεί στο 86’ ο Μπουροζίκας γηια τους γηπεδούχους. Έτσι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φραταράκου πέτυχε το γκολ της νίκης για τον Αχιλλέα.

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Μπρέλλας, Μπουροζίκας, Αθανασίου, Μολλάς (80' Κουρούκας), Φλώρος, Βαλαμούτης (46' Μάτος), Κρεββατάς, Παυλόπουλος (70' Μαλάκος), Σαββίδης, Νικούλης, Κυριάκος
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Γιολδάσης, Τσιλίκας, Αναστασίου, Πέδρο, Μπαντής, Καλαμάτας, Ζαχαράκης (85' Κούλπας), Κεϊτά (70' Φραταράκου), Μπουγιώτας, Καντού (75' Ξεζώνοτος), Ράπτης.



onsports.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη