Δύο ακόμη συλλήψεις στην Χαλκίδα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (23-12-2013) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σε διαφορετικές περιοχές της Εύβοιας, δυο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας στον 31χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (3,5) γραμμαρίων.
Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Προκοπίου Ευβοίας, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου στον 30χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (3,65) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη