Ακατάρριπτο ρεκόρ προβολής για τον «Μύλο των Ξωτικών»

Τρίκαλα, 31 / 12 / 2013
Ακατάρριπτο ρεκόρ προβολής για τον «Μύλο των Ξωτικών»
32 πανελλήνιες τηλεοπτικές παρουσιάσεις σε 33 ημέρες λειτουργίας!


Αναμφισβήτητα η πόλη των Τρικάλων είναι πλέον η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και ο «Μύλος των Ξωτικών» η κορυφαία εκδήλωση στην Ελλάδα.
Περισσότεροι από 700.000 επισκέπτες από κάθε πλευρά της χώρας έζησαν ήδη μαγευτικές στιγμές στο παραμυθένιο «Εργοστάσιο του Αι Βασίλη».
Το ένα όμως ρεκόρ διαδέχεται το άλλο. Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο έρχεται να επιβεβαιώσει την τεράστια επιτυχία και την ποιοτική διαφορά του «Μύλου των Ξωτικών», έναντι όλων των άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων.
Στο σύνολο τους τα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλήνιας εμβέλειας και στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τοπικά, περιφερειακά και πανελλαδικά) έδειξαν την προτίμηση τους στη ζεστή και φιλόξενη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Τρικάλων.
Συγκεκριμένα, από την έναρξη της εκδήλωσης μέχρι και την τελευταία μέρα του χρόνου, σε 33 ημέρες λειτουργίας, ο «Μύλος των Ξωτικών» παρουσιάστηκε στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα σε ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, εκπομπές και αφιερώματα συνολικά 32 φορές!!!
Πρόκειται για μια πραγματική «επικοινωνιακή καταιγίδα» και προβολή ρεκόρ σε Ελληνική εκδήλωση που δύσκολα θα καταρριφθεί. 





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη