Με επιτυχία και σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός

Δομοκός 26.12.2013
Σε γιορτινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού δόθηκε με επιτυχία η θεατρική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από τον αθηναϊκό θίασο ΘΥΜΕΛΗ της Έλλης Βοζικιάδου, ανήμερα το απόγευμα των Χριστουγέννων. Το Θέατρο του Δομοκού γέμισε από παιδιά και γονείς που ήρθαν, εκτός του Δομοκού, από διάφορα χωριά του Δήμου. Στο φουαγιέ γλυκίσματα και αναψυκτικά περίμεναν μικρούς και μεγάλους και στο τέλος της παράστασης, ιδιαίτερα οι μικροί θεατές, αλλά και οι μεγάλοι σε ανταπόδοση ευχαρίστησης προς τους ηθοποιούς τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα της ημέρας και τους ξεπροβόδησαν στο ταξίδι τους προς την Αθήνα. Από την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2013 έως την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013 ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός (Α.Π.Ο.ΔΗ.ΔΟ.) προέβη σε εβδομήντα (70) πολιτιστικές δράσεις σε πάνω από τριάντα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Δομοκού, πάντα με στάθμη την υψηλή ποιότητα και παράλληλα στάθηκε αρωγός και συνεργός, επίσης, σε πάνω από τριάντα (30) χωριά του Δήμου Δομοκού ως προς τις τοπικές τους εκδηλώσεις. Επίσης φρόντισε για την πλήρη οπτικοακουστική υποδομή του Πολυχώρου Δομοκού, του Θεάτρου Ομβριακής και της αιθούσης εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Νέου Μοναστηρίου. 
Μέσα στο νέο έτος 2014 θα αρχίσουν να λειτουργούν τμήματα Εικαστικών στο Νέο Μοναστήρι και στον Δομοκό καθώς και Σχολή Μουσικής στον Δομοκό.
Α.Π.Ο.ΔΗ.ΔΟ. 













Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη