Η κινητοποίηση του ...Parking (ΧΩΡΙΣ πληρωμή), του κ. Γιώργου Σμοκοβίτη

Η κινητοποίηση του ... Parking
(ΧΩΡΙΣ πληρωμή)


ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Αγαπητέ κ. Διευθυντά,
Καλή η κινητοποίηση για τα ... διόδια ... αλλά γιατί ΜΟΝΟ για τους παράπλευρους δρόμους και για να μήν αυξηθούν;
ΠΡΕΠΕΙ να μην πληρώνει ΚΑΝΕΝΑΣ μέχρι να εκπληρώσουν την υποχρέωση τους δια ΝΟΜΟΥ ή εκπλήρωση σύμβασης οι Εταιρείες να κατασκευάσουν σε κάθε ... PARKING κατα μήκος διοδίων και μια ΤΟΥΑΛΕΤΑ (w.c. , πώς να το πω;) για τις ... “Ανάγκες” ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Μέχρι τότε θα μας θεωρούν ΥΠΟΖΥΓΙΑ, συμπεριφοράς τετραπόδων. Αλλά τα ... τετράποδα έστω και ΕΝΤΟΣ οχημάτων ή εξερχόμενα αυτών σε ... PARKING προς ... “ανάγκην τους” ΔΕΝ πληρώνουν και ... διόδια ... για να διέρχονται. Πληρώνουν γι'αυτά ... άλλοι , όχι τα ίδια. Ως γνωτόν, Βουλευτές και βουλευτίνες , ζητούν δωρεάν διέλευση ή να πληρώσουν τα διόδια “άλλοι” , οι φορολογούμενοι. Και δεν ... εξέρχονται σε ... Parking “υποζυγίων” , αλλά όπως ο κ. Τζαμτζής, αναζητούν άλλους , εν κρυπτώ , χώρους “ευπρεπούς μεταποίησης με ... αποξήρανση ειδικού προϊόντος τους” , αφήνοντας ελεύθερο χώρο προς χρήση ΕΘΝΙΚΩΝ οδών σε ... εποχούμενα δίποδα, που ανήκουν στην ειδική κατηγορία να ... “έχουν και άδεια ψηφοφορίας”.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ως υποζύγιο. Ως Άνθρωπος , Όρθιο Άρρεν , ΘΑ πληρώσω διέλευση ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ κατασκευάσουν χώρο Σεβασμού Αξιοπρέπειας μου ως ... έστω “ορθίου διπόδου” σε Parking εξ “ανάγκην” εξερχόμενου του οχήματος , για το οποίο ΠΛΗΡΩΣΑ χρήση ΕΘΝΙΚΗΣ οδού , αλλά ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (με ή χωρίς “ανάγκες” καθ' όλον το μήκος των ΔΙΟΔΙΩΝ). Τα ... “θήλεα δίποδα” , ως γνωστόν , εκ φύσεως Όρθια δεν μένουν , αλλά “καθιστά” σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ κάθε “Ευρωπαίου” διερχόμενου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ οδού.
Χρειάζεται άλλη διευκρίνιση ή ... “άλλη κινητοποίηση” στην Ευρωπαϊκή Επαρχία των Βαλκάνιων Χωρών το ... 2013 μ.Χ. ;

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη