ΠΑΣ Λαμία 1964 – Νάουσα 3-1 (φωτο)

Η Λαμία επιβλήθηκε σήμερα της Νάουσας στο ΔΑΚ της πόλης με 3-1, παρουσία περίπου 2000 φιλάθλων στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και σε συνδυασμό με την ήττα της Κύμης εντός έδρας από την Νεοκαισάρεια, οδεύει ολοταχώς προς την Β΄ Εθνική.
Η ομάδα του Περική Αμανατίδη έχοντας ρυθμό στο παιχνίδι πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και καλή εμφάνιση με αποτέλεσμα να ικανοποιηθούν οι φίλοι της που βρέθηκαν στο πλευρό της, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα, θυμίζοντας παιχνίδι Β΄ Εθνικής όπως συμφώνησαν και οι δύο προπονητές στην συνέντευξη Τύπου.
Στο 36΄ Ο Zlatkovski άνοιξε το σκορ για την Λαμία με ωραίο σουτ που κρέμασε τον τερματοφύλακα της Νάουσας.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου 45+ εκτέλεση φάουλ του Αργυρίου ο Πέικος με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 56 μετά από κόρνερ του Κιπτίου, ο Κόλεφ από κοντά θα κάνει την προβολή και θα σημειώσει το 2-1 για την ομάδα του.
Στο 68΄ θα γίνει το 3-1 από τον Κιπτίου μετά από καταπληκτική κάθετη μπαλιά- ασίστ του Λεμά ο οποίος είχε μπει πριν λίγα λεπτά αλλαγή.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Κέκελος με βοηθούς τους Κώστα Καλαμπόκη και Γιάννη Αντωνόπουλο του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν: 

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Σκόρδας (81΄ Τσαμαδιάς), Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Γόγολος (71΄ Σπυριδάκης), Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Zlatkovski, Kolev (67΄ Lema), Κιπτίου, Κουτρομάνος


ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Κύρου, Παπατάνος, Αργυρίου (82΄ Παπαδής), Πέικος, Μουσικάκης (71΄ Ζούρκος), Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης (73΄ Τασιώνας), Κεφαλάς, Μπενίσκος, Νικόλτσης, Περηφανόπουλος

























Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη