«Απώλεια 2,5 Δις ευρώ από ...έλλειψη Νόμου» αλλά ... εναντίον ΠΟΙΩΝ;

“Απώλεια 2,5 Δις ευρώ από ... έλλειψη Νόμου”
αλλά ... εναντίον ΠΟΙΩΝ;
του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
Θα μπορούσε να ΕΙΧΕ ψηφιστεί ένας ... ΝΟΜΟΣ, που ΔΕΝ είχε ψηφιστεί, εναντίον καταχραστών.
Θα μπορούσε να ΜΗΝ έχει ψηφιστεί ένας ... ΝΟΜΟΣ που ήδη έχει ψηφιστεί, εναντίον “υποζυγίου” λαού – θύματος.
Ο Νόμος που ΔΕΝ ψηφίστηκε θα έφερνε ΔΙΣ εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο Ταμείο παίρνοντας χρήματα “ΠΟΛΛΑ από καταχραστές και συμμορίτες της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, αξιωματούχους ή μή διορισμένους ή αιρετούς”.
Ο Νόμος που ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ τήν 21/12/2013 για τα ΑΚΙΝΗΤΑ παίρνει από πολλούς από ΟΛΟΥΣ όσους έχουν ακίνητο, αφήνοντας πολλά σε ΚΙΝΗΤΕΣ βαλίτσες καταχραστών ΑΘΙΚΤΕΣ σε εσωτερικό και εξωτερικό. Μίζες και ΔΙΑΦΘΟΡΑ δισεκατομμυρίων είχαν ΑΦΘΟΝΟ χρόνο να ... κρυφτούν και διασωθούν ΔΙΟΤΙ οι .. “αρμόδιοι” ΔΕΝ ασχολήθηκαν με ΑΥΤΕΣ και ούτε η Βουλή εψήφισε ΝΟΜΟ να “λύσει τα χέρια εισαγγελέων, της Ελληνικής Δικαιοσύνης” να τους κυνηγήσει σε εσωτερικό και εξωτερικό να φέρει χρήμα στο Δημόσιο Ταμείο από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και να βρεθεί το ... “ισοδύναμο” ώστε να ΜΗΝ διαλυθεί η Ελληνική Οικογένεια πληρώνοντας ως “υποζύγιο” το ΜΟΝΙΜΟ πια ΧΑΡΑΤΣΙ. Αλλά και ούτε οι περικοπές μισθών και συντάξεων θα είχαν τέτοιο και τόσο βάρος.
Θα επικαλεστώ δύο μόνο και μόνο από τα πρόσφατα , αλλά εγκαίρως, ΠΡΙΝ την ψήφιση του “μόνιμου ενιαίου χαρατσιού” κείμενα σε τούτες τις στήλες:
Με τίτλο α) “Νομιμοποίηση και Μονιμοποίηση ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ” επι λέξει : “ Η λίστα των ... ολίγων έγινε φόρος στα ... ακίνητα ΟΛΩΝ μας”. “ Έφυγαν ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣεκατομμύρια των πράγματι “εχόντων” στο εξωτερικό. Από αυτά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν νοιάζεται να μαζέψει τα “ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ αλλά πιάνει ΟΛΑ τα ακίνητα. ΔΙΟΤΙ σχετικοί ΝΟΜΟΙ που να “λύνουν χέρια Δικαιοσύνης” να κυνηγήσουν τα φευγάτα Ελληνικά Λεφτά που παρανόμως είναι στο εξωτερικό”, ακόμα ΔΕΝ έχουν ψηφιστεί. Ενώ όλος ο πόλεμος γίνεται ΜΟΝΟ για να ψηφίζεται ο εξευτελισμός του Λαού με ΧΑΡΑΤΣΙ και με την ΑΠΑΤΗ της Κυβέρνησης να φορτώνει ΜΟΝΙΜΑ την Ελληνική Οικογένεια”. 21 Νοεμβρίου 2013, “Λ.Τ.” .
β) Με τίτλο: “Κινητοποίηση αλλά για ποιο ... “πράγμα” και με υπότιτλο : Απάτη , ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ότι: “ Η φορολογία στα ακίνητα είναι η ... “μόνη λύση για να πάρει λεφτά το κράτος”,η αλήθεια είναι ότι : “πέραν από τη λίστα Λαγκάρντ ΚΑΙ άλλες “λίστες” που ήθελαν , όμως, ΝΟΜΟ για να φέρουν χρήμα στο κράτος ΔΕΝ αξιοποιήθηκαν ΔΙΟΤΙ τέτοιοι Νόμοι ΔΕΝ
ψηφίστηκαν ΠΟΤΕ αλλά ... “τρέχουν ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ στα ακίνητα και ΟΧΙ στα “κινητά εντός και εκτός χώρας. Ελεύθερες οι λίστες ταξιδεύουν σε ... ΒΑΛΙΤΣΕΣ”. Δεν υπάρχει η θέληση να βρεθουν και αυτή είναι η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ να ... λες ότι έχεις τη ... βούληση όταν ΔΕΝ πράττεις έτσι όπως λές” 12 Δεκεμβρίου 2013 “Λ.Τ.”.
Δηλαδή ΠΡΙΝ τον ... Νόμο για τα ακίνητα ζητούσα τον ... άφαντο ΝΟΜΟ για τις ... “βαλίτσες, τα πάμπερς στην ... Ελλάδα ή τα Τούρκικα κουτιά παπουτσιών” των συμμοριτών “αξιωματούχων διορισμένων ή αιρετών γενικώς και ... τοπικώς με τη νοοτροπία σουλτάνων σε ραγηά λαό”.
Γιατί τα ... υπενθυμίζω ΜΕΤΑ το ... νέο χαράτσι ότι ως Πολίτης ζητούσα Νόμο για να τα “πάρουμε από τους κλέφτες” κι' όχι Νόμο για να “τα παίρνουν από τα θύματα, διαλύοντας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ σε ΟΛΗ την Πατρίδα, που ΔΕΝ έφταιξαν”; Και συζητούσαν ΟΛΟΙ για ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΟ προς ΛΑΘΟΣ φορολογούμενους ενώ ΔΕΝ ψηφιζόταν ΝΟΜΟΣ προς τη ΣΩΣΤΗ κατεύθυνση να πιαστούν κλέφτες, μιζαδόροι, εντός και εκτός χώρας κάθε λογής και επιπέδου, “βαλιτσοφόροι ΔΙΣ εκατομμυρίων” ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ψήφιζαν σχετικούς Νόμους, διότι ΔΕΝ ήθελαν να τους ψηφίσουν ΕΓΚΑΙΡΑ και διότι “άλλοι” ΔΕΝ θέλησαν να ενημερώσουν ΕΓΚΑΙΡΑ τον “λαό” για ΤΙ ... “πράγμα” να κινητοποιηθεί και ΤΙ ... “πράγμα”να δέχεται να ... συζητά κι' ΟΧΙ ΜΟΝΟ “όσα του ... σερβίρουν ως ... φρέσκο πιάτο ... θεραπείας κάθε νόσου και αμαρτίας”. Και ιδού : Αφού ΠΡΩΤΑ έγινε το ΕΓΚΛΗΜΑ εναντίον ΟΛΩΝ ψηφίστηκε ο Νόμος την 21/12/2013 ... έρχεται η ... “αποκάλυψη” ΜΕΤΑ τη ... “σφαγή” για το ΠΩΣ ΘΑ μπορούσε να είχε ... αποφευχθεί “πιάνοντας τους δολοφόνους” αυτοί που “έκαναν δήθεν τους ... διώκτες τους”.
“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” Κυριακάτικη 22 Δεκεμβρίου 2013, μια ημέρα μετά , αφού ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ την προηγούμενη ο ... “ νόμος εναντίον ... αθώων που πλήρωσαν για τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ”:
Πρωτοσέλιδος τίτλος : “ 2,5 Δισεκ. ευρώ απώλεια από έλλειψη Νόμου , για επιστροφή κεφαλαίων στο Κράτος από ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ” και αναλύει : “ Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, (2,5 ΔΙΣ) θα μπορούσαν να εισρεύσουν ΑΜΕΣΑ στα ΚΡΑΤΙΚΑ Ταμεία και παραμένουν “ανενεργά” αφού η απαραίτητη ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ καθυστερεί”.(Μας τα ... αποκαλύπτουν αφού άφησαν να ψηφιστεί ο Νόμος ακινήτων και ΜΕΤΑ το ... έγκλημα, ενώ ΤΑ γνωρίζουν από ΠΡΙΝ και μπορούσαν να αποτρέψουν τη «σφαγή λαού» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , εννοώ Κυβέρνηση – Αντιπολίτευση – ΜΜΕ – Τύπος. Γιατί δεν «κινητοποιήθηκαν» ΟΛΟΙ εγκαίρως να φέρουν τα δις της Διαφθοράς, αλλά μόνο για τις περικοπές και για τον φόρο στον λαό; Και στις 24 Δεκεμβρίου 2013 τίτλος: «Μίζα 600.000 ευρώ σε βαλίτσα».
Επιτρέπεται “σχόλιο” σε ... πολίτη που ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ζητήσει αυτά που ... επιβεβαιώνουν ΜΕΤΑ “τη σφαγή” , όσα ΖΗΤΟΥΣΕ για να προλάβουμε να σώσουμε αθώους και να ψηφίσουμε απλό ΝΟΜΟ για να φέρουμε στο Ταμείο τα κλεμμένα να τα “μοιράσουμε ως ...ισοδύναμα σε ... μισθούς και συντάξεις όχι τρώγοντας σάρκες λαού , αλλά παίρνοντας το
κλεμμένο χρυσάφι των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;”. Τα Δισεκατομμύρια είναι δεκάδες Δις που ΔΕΝ εισπράχθηκαν ελλείψει ΝΟΜΟΥ ή ελλείψει απλής θέλησης και όταν υπήρχε νόμος. Και ακόμα για τον νόμο περί κάποιας... «ευθύνης Υπουργών ή και αιρετών γενικώς» ούτε καν «διαβουλεύεται» ουδείς.
Δεν χρειάζεται πλέον “ένας Νόμος που να λέει να εφαρμόζονται οι ... Νόμοι”, δια τον απλό λόγο ότι οι ΝΟΜΟΙ δεν υπάρχουν για να πληρώνει ο απατεώνας και ο καταχραστής (με κάθε τρόπο και μορφή) εξουσίας που την ασκεί όμως με εντολή και «εν ονόματι του ελληνικού λαού», αλλά Νόμοι υπάρχουν για να πληρώνει το ΘΥΜΑ και θύμα είναι Λαός ΚΑΙ Πολίτευμα και κάθε ΘΕΣΜΟΣ. Γιατί ΠΡΙΝ από την οικονομική διαφθορά , είχε επέλθει και εξακολουθεί η ΥΠΟΓΕΙΑ διαφθορά και «νοοτροπία πρακτικής» με ποικίλη μορφή πληθώρας μικρομέγαλων αιρετών ή διορισμένων “αξιωματούχων” σε ΟΛΗ την Ελληνική Πολιτεία. Ένας Νόμος χρειάζεται περί πολιτικού ήθους.
Και ο ... “εκτσογλανισμός” ΑΝ υπάρχει , δεν υπάρχει ΜΟΝΟ σε “ορισμένο χώρο” αλλά με κάθε τρόπο και μορφή σε κάθε επίπεδο ποικίλων αιρετών και αξιωματούχων. Και ΕΝΑΣ Νόμος Πολιτικού ΗΘΟΥΣ και ΑΛΗΘΕΙΑΣ αιρετών και Σεβασμού Θεσμών και Πολιτών ΔΕΝ υπάρχει, διότι ΕΛΛΕΙΠΟΥΝ οι “φορείς Βούλησης” ή οι ... «εκπρόσωποι βούλησης και εντολής» για τέτοιον Νόμο. Οι “τσογλανιστές” (κυρίως στον καθρέφτη τους) θα ζητούν ... επανεκλογή τους γενικώς ΚΑΙ τοπικώς “ελλείψει νόμου περί ... ήθους”.
Ο Ειδικός Φρουρός θα μένει Φωτεινό παράδειγμα Ευαισθησίας Ανθρώπου (ακόμα και όταν ΔΕΝ φταίει) και θα δικαιούται ενός Μνημείου Του σε κάθε ΔΗΜΟ τούτης της χώρας. Έστω ως “χαμένος άνευ ... αποτελέσματος” Φάρος ευαισθησίας, σημείο αναφοράς και σύγκρισης.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη