Ο Σεβασμιώτατος με τους θαμώνες του καφενείου της οδού Έσλιν στη Λαμία

Σε παραδοσιακό καφενείο της οδού Έσλιν στη Λαμία βρέθηκε το Σάββατο το πρωί 11 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος μαζί με μία ωραία συντροφιά ηλικιωμένων θαμώνων, οι οποίοι βλέποντας τον Σεβασμιώτατο να διέρχεται πεζός τον εκάλεσαν στη συντροφιά τους.

Η ωραία και πρωτότυπη συνάντηση διήρκεσε περίπου μισή ώρα, με ανταλλαγή απόψεων γύρω από διάφορα θέματα και ευχάριστη συζήτηση. Ήταν όλοι παλαίμαχοι της ζωής, με πολύτιμη πείρα και αμέτρητες εμπειρίες, που στις καθημερινές συναντήσεις τους στο ωραίο καφενείο χαίρονται να μιλάνε για το παρελθόν, να σχολιάζουν το παρόν και να αναδιφούν το μέλλον.

Ιδιαίτερα περιποιητικός ήταν ο ιδιοκτήτης του καφενείου, παλαιός ναυτικός, ο οποίος ζήτησε μια χάρη από το Σεβασμιώτατο, να φωτογραφηθεί μαζί του.

Όλοι εντυπωσιασμένοι από την παρουσία του Μητροπολίτου εζήτησαν να επαναληφθεί η συνάντηση αυτή και ο Σεβασμιώτατος, αφού τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους, τους υποσχέθηκε ότι σύντομα θα τους επισκεφθεί και πάλι.
imfth.gr



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη