Οι γκάφες των γυναικών στο κρεβάτι

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας να κάνει σεξ, πόσο μάλλον καλό σεξ!Ειδικά εμείς οι γυναίκες, στην προσπάθειά μας να ξελογιάσουμε το σύντροφό μας, ψάχνουμε τρόπους και κολπάκια που θα του μείνουν αξέχαστα.

Βέβαια, η υπερβολική προσπάθεια καμιά φορά καταλήγει σε… τραγωδία και γκάφες που θέλουμε να ξεχάσουμε.  Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κακές συνήθειες που δεν ανεβάζουν τη λίμπιντο αλλά ξενερώνουν τόσο τον παρτενέρ που στην καλύτερη περίπτωση ξεσπά σε γέλια ή απλώς την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Ξεκινάμε!

Σέξι ήχοι που συνήθως ξεσηκώνουν μια ολόκληρη πολυκατοικία και όχι τον καλό σας.
Αν ουρλιάζετε σαν να σας σφάζουν, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να του φέρετε στη μνήμη σκηνές θρίλερ και ίσως την επόμενη φορά σάς αποκαλέσει… Τζακ ο αντεροβγάλτης!
Οι άσχετες συζητήσεις. Σκεφτείτε, είστε ξαπλωμένες στην αγκαλιά του, εξαντλημένοι από την πολλή προσπάθεια… και ξαφνικά θυμάστε πώς γίνεται η τέλεια πάστα φλόρα! Αυτό το tip κρατήστε το για τον εαυτό σας! Πώς θα σας φαινόταν αν ο καλός σας την ώρα του σεξ σάς ανέλυε το απίστευτο γκολ του Σαμαρά κόντρα στη Γεωργία;

onair24.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη