Παναθηναϊκός – Νηρέας Λαμίας 14-8

Στο πιο ενδιαφέρον ματς της 16ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών, η ομάδα του τριφυλλιού φρόντισε από νωρίς να μη γίνει ντέρμπι ο αγώνας και με 7-3 στο ημίχρονο έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο» που του εξασφάλισε τουλάχιστον την τέταρτη θέση.
Ο Νηρέας ήθελε νίκη για να κυνηγήσει μια θέση στο καρέ, όμως μετά την ήττα, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Γιώργος Αφρουδάκης με 4 τέρματα ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους».

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 4-1, 3-4

Παναθηναϊκός (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 2, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας 2, Αφρουδάκης Γ. 4, Φώσκολος 1, Δερμιτζάκης Δ. 1, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος Π., Τζαβάρας, Γερακούδης.

Νηρέας Λαμίας (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης 3, Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης, Καρπέτας, Πίσσας 2, Μπλάνης, Χαριτάκης 1, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Παπαγρηγορίου, Μπατάκης 1, Πουλής.
 
Διαιτητές: Κουρέτας, Κωνσταντινίδης
Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη