Αριστείδης Κασιδόπουλος: Δεν με αφορούν οι πολιτικές παλινδρομήσεις

Ο Αριστείδης Κασιδόπουλος από τη Φθιώτιδα προς τον Κώστα Μπακογιάννη:

"Στην πρόσφατη συνάντησή μας, σας εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου για την Αντιπεριφέρεια της Φθιώτιδας, ενδιαφέρον, που είναι ήδη γνωστό σε πολλούς κύκλους της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Στην εκτεταμένη συζήτηση που είχαμε σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σας υπογράμμισα ότι εγώ προσωπικά αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία της Φθιωτικής κοινωνίας, επιθυμούμε διακαώς την αλλαγή σκηνικού στην περιφέρειά μας και ότι θα στηρίξουμε την υποψηφιότητά σας στην περίπτωση που οι επιλογές τόσο των υποψηφίων συμβούλων σας, όσο και των Αντιπεριφερειαρχών είναι άτομα που δεν έχουν εξυπηρετήσει σκοπιμότητες και συμφέροντα στο παρελθόν, αλλά είναι ικανοί, νέοι, άφθαρτοι συμπολίτες μας που νοιάζονται και έχουν όραμα για τον τόπο μας.

Σας δήλωσα μετά λόγου γνώσης, ότι παρόλο που ενδιαφέρομαι για την θέση του Αντιπρεριφεριάρχη Φθιώτιδας, είμαι πρόθυμος να συστρατευτώ μαζί σας και να στηρίξω το ψηφοδέλτιό σας, εφόσον και εσείς το επιθυμείτε, απλώς και ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με την προϋπόθεση ότι θα επιλέξετε, εσείς και μόνον εσείς, ικανά, νέα και άφθαρτα στελέχη. Δυστυχώς, μετά λύπης μου πληροφορούμαι ότι δεν αποφασίζετε εσείς για τους υποψηφίους συμβούλους και τους Αντιπεριφεριάρχες του συνδυασμού σας αλλά πολιτικοί παράγοντες της περιοχής που ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια κινητοποιούν πελατειακούς μηχανισμούς και προσπαθούν να επιπλεύσουν σε βάρος της ανανέωσης του πολιτικού σκηνικού.

Και επειδή οι πολιτικές παλινδρομήσεις προσωπικά δεν με αφορούν, στην περίπτωση αυτή, αποσύρω ενσυνείδητα την όποια υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό σας, αρνούμενος να ακολουθήσω μια άνευ όρων παράδοση στο πελατειακό πολιτικό σύστημα που μας έφερε στη σημερινή οικονομική και κοινωνική κρίση. Παρόλα αυτά, παραμένει η επιθυμία μου να ασχοληθώ με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και είμαι πάντα πρόθυμος να ακολουθήσω έναν συνδυασμό που να συνίσταται σε ευρύτερες δημοκρατικές δυνάμεις, που δεν θα διαφοροποιείται από τοπικές πολιτικές συνιστώσες και δεν θα απογοητεύει τους πολίτες με τις επιλογές του.

Ωστόσο, κ. Μπακογιάννη, σας εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα σας!"

Με εκτίμηση
Αριστείδης Κασιδόπουλος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη