Τη Λαμία επισκέφθηκε ο Γ. Μαρίνος, επικεφαλής του Περιφερειακού ψηφοδέλτιου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Χθές, Παρασκευή 14/2, στις 11.00 πμ, ο Γ. Μαρίνος, Μέλος του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ και επικεφαλής του Περιφερειακού ψηφοδέλτιου της Λαϊκής Συσπείρωσης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Κ. Μπασδέκη και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Λαμιέων Τ. Χρονά, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Λαμίας. Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, με την Επιστημονική Επιτροπή και με το Δ.Σ. του Σωματείου.  
Στις 7.00 το απόγευμα μίλησε στη συγκέντρωση της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ στην αίθουσα του Εραγατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας, στη Λαμία, όπου έγινε και παρουσίαση των αντιπεριφερειαρχών Φθιώτιδας και Ευρυτανίας καθώς και των επικεφαλής των δημοτικών ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων.   
Ο Γ. Μαρίνος τόνισε στην ομιλία του το ενιαίο του χαρακτήρα των εκλογικών αναμετρήσεων του Μάη. Κάλεσε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε συστράτευση με το ΚΚΕ. Αποκάλυψε την υποκρισία των κομμάτων και των δήθεν ανεξάρτητων υποψήφιων που, ενώ έχουν στρατηγική τη στρατηγική του κεφαλαίου, είναι χωμένοι βαθιά στην πολιτική της Ε.Ε., τάζουν πως θα τ' αλλάξουν όλα, μέχρι και το ότι θα εξανθρωπίσουν τον ιμπεριαλιστικό της χαρακτήρα. Κι όλα αυτά για να πάρουν την ψήφο του λαού και μετά να τη στρέψουν εναντίον του.
Τέλος κάλεσε τις λαϊκές οικογένειες της Φθιώτιδας να βάλλουν ως κριτήριο ψήφου  τα γιγαντωμένα τους προβλήματα και να σκεφτούν σοβαρά την πρόταση του ΚΚΕ που, μόνο αυτή, μπορεί να τα λύσει οριστικά.  
 



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη