Κοινή Δράση Συλλογής Τροφίμων σε Super Market της Λαμίας των Αεροπροσκόπων Λαμίας & του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Λαμία,  19 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου
 

22 Φεβρουρίου 2014

ΗΜΕΡΑ ΣΚΕΨΗΣ – ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ



Κοινή Δράση Συλλογής Τροφίμων σε Super Market της Λαμίας

των Αεροπροσκόπων Λαμίας & του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Σκέψης Προσκόπων & Οδηγών στις 22 Φεβρουαρίου, (όπου 31 εκατομμύρια Πρόσκοποι & Οδηγοί σε 216 χώρες του πλανήτη γιορτάζουν κάθε χρόνο από το 1926 σε ανάμνηση της γέννησης του ιδρυτή του Προσκοπισμού Λόρδου Μπέϊντεν Πάουελ), τα Λυκόπουλα (παιδιά ηλικίας 7-11 χρόνων) του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λαμίας μαζί με εθελοντές του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Περιφερειακού Τμήματος Λαμίας), διοργανώνουν από κοινού εκστρατεία Συλλογής Τροφίμων σε μεγάλα κεντρικά SUPER MARKET της πόλης μας, συγκεντρώνοντας στα ειδικά καλάθια μη ευαλλοίωτα τρόφιμα που θα αγοράζονται από το καταναλωτικό κοινό, όπως ζάχαρη, όσπρια, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, κ.ά. με σκοπό να δοθούν σε άπορες οικογένειες μέσω του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ.

Από κοινού λοιπόν, Πρόσκοποι και εθελοντές του Ε.Ε.Σ. απευθύνουν πρόσκληση σε όλους τους πολίτες της Λαμίας να στηρίξουν αυτή την κοινή προσπάθεια για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που λόγω της υπάρχουσας οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης έχουν άμεση ανάγκη.



Η δράση θα λάβει μέρος το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 από τις 11.00 το πρωί  έως τις 13.00 το μεσημέρι στα κάτωθι κεντρικά μεγάλα SUPER MARKET της πόλης μας:

- ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (Θερμοπυλών 69)

- ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (Καραγιαννοπούλου 3)

- ΓΑΛΑΞΙΑΣ (1ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Καρπενησίου, Λαμία - Νέα Άμπλιανη)

- Carrefour ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (Τσαλτάκη 2)

- LIDL (Ταϋγέτου)



Όσοι πολίτες δεν μπορέσουν να παραβρεθούν τις συγκεκριμένες ώρες στα Super Market μπορούν να φέρουν τρόφιμα στην αίθουσα τροφίμων του Ε.Ε.Σ. διεύθυνση Παλαιολόγου 14, κάθε Τετάρτη (16.00-18.00 & Σάββατο πρωί 11.00-13.00).



"...Κατά την αντίληψή μου νομίζω πως ήρθαμε σ' αυτόν τον κόσμο (που είναι γεμάτος θαύματα και ομορφιά) με το ιδιαίτερο χάρισμα να μπορούμε να τον απολαμβάνουμε. Έχουμε ακόμη το χάρισμα να μπορούμε να κάνουμε τελειότερο το έργο της φύσεως, σε μερικές περιπτώσεις. Να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στους άλλους ανθρώπους, αντί να προσπαθούμε να τους υποσκελίσουμε. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να χαιρόμαστε τη ζωή μας. Αυτό είναι η ε υ τ υ χ ί α...."  Μπέϊντεν Πάουελ



Με εκτίμηση



Χρήστος Ν. Παπαχρήστος


Αρχηγός 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λαμίας
Μαρία Ζυγούρη
Ηλίας Βελαώρας

Κοινωνικοί Λειτουργοί
Ε.Ε.Σ. Λαμίας


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη