Ο 43χρονος Βραζιλιάνος «Ποπάυ»!

 Arlindo de Souza
Ο 43χρονος Βραζιλιάνος «Ποπάυ»!


Στη Βραζιλία υπάρχουν bodybuilders που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους κάνοντας ενέσεις με ένα πιθανώς θανάσιμο κοκτέιλ που περιέχει έλαια και… αλκοόλ, προκειμένου να αποκτήσουν φουσκωμένους μύες.

Ο 43χρονος Arlindo de Souza απέκτησε δικεφάλους 71 εκατοστών- τους μεγαλύτερους στη χώρα του- μετά την χορήγηση του ενέσιμου κοκτέιλ που προκαλεί το πρήξιμο των μυών. Παραδέχεται ωστόσο πως μπορεί να τον φέρει αντιμέτωπο με μεγάλο κίνδυνο για την υγεία του. Κάποιοι χρήστες αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα άκρα τους, άλλοι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

 «Ο φίλος μου ο Paulinho έχασε τη ζωή του εξαιτίας των ενέσεων αυτών», λέει ο κ. de Souza. «Με κλόνισε ο θάνατός του, έκανε τις ενέσεις, τις έκανα κι εγώ αλλά βγήκαμε εκτός ορίου. Συμβουλεύω να μην τις χρησιμοποιεί κανείς. Τώρα έχω πλέον σταματήσει αλλά πάντα θέλω να τις ξαναρχίσω. Μέχρι σήμερα ωστόσο καταφέρνω να ελέγξω τον εαυτό μου».

Ο θαυμαστής του Schwarzenegger με το παρατσούκλι «Το βουνό» στην πόλη του έπαιρνε ήδη ένα κοκτέιλ με

στεροειδή, ορμόνες και βιταμίνες για… άλογα, για να αποκτήσει όγκο.

Τότε, ένας φίλος του από το γυμναστήριο του συνέστησε ένα «διογκωτικό λάδι» που θα του έδινε προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών του.

 «’Πάρτο, θα φουσκώσεις μέσα σε λίγες μέρες’, μου είπε. Μόλις έκανα την ένεση, το χέρι μου φούσκωσε την ίδια στιγμή! Δεν ένιωσα τίποτα, μόνο λίγη ζαλάδα αλλά κατά τα άλλα τίποτα. Η δύναμη μου ήταν ίδια, δεν άλλαξε τίποτα. Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν τις ενέσεις αυτές δεν ξέρουν πώς να τις κάνουν σωστά. Βρίσκουν οποιοδήποτε αγγείο, κάποιοι χάνουν το χέρι τους, άλλοι χρειάζονται επέμβαση, άλλοι χάνουν μέχρι και τη ζωή τους», λέει.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη