Λαμία: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή έξω από τον Γαλαξία στα Γαλανέικα

Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) δραστών, για ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου χρηματαποστολής στη Λαμία
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (22-03-2014) το μεσημέρι, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, υπαλλήλου χρηματαποστολής, αμέσως μετά την παραλαβή χρημάτων από κατάστημα super market στη Λαμία.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 14:25΄το μεσημέρι, δύο από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη δικυκλιστή, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών τον 45χρονο, τη στιγμή που αυτός εξήλθε από το ανωτέρω super market και αφού άσκησαν σε βάρος του σωματική βία, αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα σάκο, ο οποίος περιείχε το χρηματικό ποσό των (22.300) ευρώ.
Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, βρέθηκε λίγο αργότερα σε περιοχή της Λαμίας και κατασχέθηκε, η μοτοσικλέτα διαφυγής των δραστών. 
Επιπλέον, από το χώρο στάθμευσης οχημάτων του super market , κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο όπως εξακριβώθηκε είχε σταθμεύσει λίγη ώρα πριν τη διάπραξη της ληστείας, έτερος συνεργός των ανωτέρω δραστών.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη