Αίτημα για τοποθέτηση ΑΤΜ στην Γλύφα Στυλίδας Φθιώτιδας

Αίτημα για τοποθέτηση ΑΤΜ στην Γλύφα

Η θέση του χωριού στο ανατολικότερο σημείο της Φθιώτιδας με όχι και τόσο εύκολη πρόσβαση σε κάποιο σημείο για χρηματικές συναλλαγές κάνει επιτακτική την άμεση ανάγκη για τοποθέτηση μηχανήματος ΑΤΜ στην Γλύφα.
Η τακτική διέλευση επιβατών από τις 2 γραμμές Ferry-Boat που υπάρχουν στην Γλύφα αλλά και η συνεχής ζήτηση ενός ATM από τους τουρίστες που κατακλύζουν το χωριό τους θερινούς μήνες κάνουν αναγκαία την ζήτηση του.
Η τοπική κοινότητα αφού συζήτησε το θέμα ,με επιστολή της αλλά και με στοιχεία που αποδεικνύουν την υπαρκτή ανάγκη για τοποθέτηση ΑΤΜ τόσο για τους μόνιμους δημότες,τους επισκέπτες που κάνουν τακτικές διελεύσεις με τα Ferry-Boats αλλά και τον κόσμο που κάνει τις διακοπές του στην Γλύφα,ζητά να υλοποιηθεί αυτό το αίτημα.
Ο χώρος έχει βρεθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και άλλωστε επί πολλά χρόνια υπήρχε ένα ΑΤΜ που εξυπηρετούσε τις ανάγκες μας για τραπεζικές συναλλαγές.
Με μια μικρή ματιά άλλωστε στα στατιστικά στοιχεία του Λιμενικού Σταθμού Γλύφας μπορούμε να διακρίνουμε πόσο μεγάλη ανάγκη έχει η Γλύφα απο ένα ΑΤΜ.
Στατιστική κίνηση Π/Θ Γλύφας-Αγιοκάμπου 
2011
Αποβιβασθέντες:145633
Επιβιβασθέντες:152756
2012
Αποβιβασθέντες:123197
Επιβιβασθέντες:123073
2013
Αποβιβασθέντες:1304503
Επιβιβασθέντες:128235
Η επιστολή της Τοπικής Κοινότητας Γλύφας  όπως έχει αποσταλεί στο Κατάστημα Πειραιώς Στυλίδας:
 
 
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη