Ο Μητροπολίτης Χανίων στη Λαμία

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου της Κρήτης κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφθηκε τη Δευτέρα 17 Μαρτίου το απόγευμα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και είχαν μία θερμή και πνευματική επικοινωνία. Οι δύο Αρχιερείς που συνδέονται πολλά χρόνια με πνευματικούς δεσμούς αντήλλαξαν απόψεις επάνω σε θεολογικά και εκκλησιαστικά θέματα, ιδιαίτερα δε για την πορεία της Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως, αφού και οι δύο έχουν στις επαρχίες τους Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο. 
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός προσεκάλεσε τον Μητροπολίτη μας στα Χανιά σε μία προσεχή εκκλησιαστική πανήγυρη ο χρόνος της οποίας θα προσδιορισθεί μελλοντικά. Αργά το απόγευμα αναχώρησε για Αθήνα και εν συνεχεία για Χανιά. Φεύγοντας είπε μια ωραία Κρητική μαντινάδα στη γερόντισσα Μητέρα του Σεβασμιωτάτου η οποία χάρηκε πολύ και του ευχήθηκε να πάρει τα χρόνια της.

Πηγή: imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη